Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért van nagyon furcsa...

Miért van nagyon furcsa érzésem, olykor sötét gondolatom a párommal kapcsolatban, mióta ismerem?

Figyelt kérdés

Olyan érzésről van szó, amit nem igazán tudok megmagyarázni, hogy mi is igazából, de megpróbálom.

Ezidáig semmi komoly okot nem adott arra, hogy kételkedjek benne és nagyon jól kijövünk egymással, mégis azt érzem, hogy valami nem stimmel vele. Egyelőre távkapcsolatban vagyunk, mindig ő jön hozzám, olyankor egy-két napig itt is alszik. Általában a hétvégéket együtt töltjük. Mióta ismerem, úgy érzem, titkol valamit. Néha, ha otthon van, elfog egy furcsa érzés vele kapcsolatban és késztetést érzek arra, hogy kutakodjak utána, amit soha nem tennék meg, mert ellenkezik az elveimmel, de mégis ilyenkor nagyon nyugtalanító érzés fog el. Én még sosem jártam nála, holott a címét már többször megadta, de sosem mondta, hogy menjek, a véletlen meglepetéseknek pedig nem vagyok híve. Látszólag semmi titkolnivalója, tudom a címét, a munkahelyét, rengeteget mesél a családjáról, a munkájáról, a hobbijáról. Esténként általában felhív és elmeséli a napját.

Mégis, néha a legváratlanabb pillanatokban elfog egy iszonyúan kellemetlen érzés, hogy nem szabad feltétel nélkül hinnem benne. Mintha nem csak én léteznék az életében, mint nő, holott erre semmilyen bizonyítékot nem tudok felmutatni. Ilyenkor a gyomrom remegni kezd és iszonyú nyugtalanság lesz úrrá rajtam.

Azért aggasztó számomra ez a dolog, mert pár évvel ezelőtt egy öt évig tartó kapcsolatomban az első három év után ugyanilyen érzések fogtak el, majd két év múlva kiderült, van valakije, pontosan attól az időtől számítva, mikor az első gyomorideg elkapott itthon és úgy tudtam, hogy a haverjánál van sörözni.

Nagyon félek, hogy megint beigazolódik majd, van alapja ezeknek a furcsa megérzéseknek.

2017. febr. 24. 17:20
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Internetes társkeresőn ismerkedtünk meg. Mikor összejöttünk, felvetette, hogy ideje lenne törölni magunkat a társkeresőről és mivel én is ezt tartottam a legkorrektebb dolognak, így is cselekedtem. Ahogy fentebb írtam, pár napja egyik megérzés követte a másikat és gondoltam, álnéven felregisztrálok és megnézem, valóban törölte-e magát. Nem kellett sokáig keresgélnem, éppen online fűzte a nőket. Persze nem adtam rögtön a tudtára, hogy rájöttem, inkább érdeklődtem afelől, hogyan telik a napja. Lehazudta a csillagokat az égről, hogy éppen beteg, nem érzi jól magát, fekszik és szenved. Ekkor megkérdeztem tőle, hogy ahhoz mégsem túl beteg-e, hogy ismerkedjen? Természetesen még ő volt felháborodva, de magyarázat helyett inkább kinyomta a telefont, majd később egyik undorító üzenet után küldte a másikat. Legjobb védekezés a támadás, mint tudjuk. De legalább kiismertem.
2017. febr. 28. 12:23
 12/12 anonim ***** válasza:
11: Mázlid volt!
2017. febr. 28. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!