Engem mindig mindenki a nevemen szólít,nem csak néha.Nem tom,h nektek ebbe mi a fura...Mi tszeretnétek,h szólítsanak Lacinak,miközben titeket Áginak hívnak??? O.o
2010. jún. 22. 15:02
12/17 anonim válasza:
Csak irigyek vagytok, amiért nektek nincs ilyen képességetek.
Én is szoktam hallani a nevem, de fura zajokat is. Pedig nem is történik meg.
2010. jún. 23. 10:03
13/17 anonim válasza:
Jéé, ilyen nekem is szokott lenni... Bár elég ritkán, és én inkább a vezetéknevemet szoktam hallani (Nem Kiss, meg Tóth, annál ritkább :D A városban is csak 2 ilyen vezetéknevű van, én és apám, úgyhogy nem azért hallom, mert valaki ténylegesen mondaná)
Mindenesetre elgondolkodtató.
2010. júl. 5. 20:56
14/17 anonim válasza:
Szerintem nem érdekes különösebben :D ez inkább tényleg abból ered hogy gondolom mindenki azon a néven szólít titeket és néha már azt képzeled hogy szóltak mert félsz attól hogy nem hallod meg de ezt hiába magyaráznám túl fanatikusok vagytok ahoz hogy megértsétek :D
2010. júl. 6. 11:42
15/17 anonim válasza:
Ez attól van hogy valakinek a környezetedben hiányzol és ezt te is tudod hogy hanyagolod.
Ilyenkor van az hogy az emberek egy hullámhosszra hangolódnak és megérzik egymást akár gondolatban is.
nekem akkor volt ilyen mikor nagypapám mielőtt meghalt többször is halottam hogy valaki a nevemen szólít, hiába néztem hátra senki nem volt ott. Aztán pár hét múlva már csak a rossz hírt kaptam telefonon.
2010. okt. 30. 22:45
16/17 anonim válasza:
:O
2017. febr. 9. 00:30
17/17 anonim válasza:
Én egyre emlékszek ami biztos megtörtént. Csak a szobámban ültem és fura mód nem volt füllhallgató bent. Hallottam a nevem, de nem normálisan ahogy a szüleim szokták hanem suttogva. Csoda hogy meghallottam. Rajtuk kívül meg más nem lehetett, a macskára meg bele gondolni se akarok mert még ijesztőbb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!