Lehet-e kapcsolatot "teremteni"?
Balogh Béla azt mondta hogy a gondolatnak teremtő ereje van. És a magyar aki "kép"es erre. Képesek vagyunk létrehozni. Ugye ha minden rezgést. És mi is rezgést bocsáltunk ki. Akkor képesek vagyunk a valóságot abba a rezgésbe hozni amit kibocsáltunk ha nagyon erősen akarjuk, gondoljuk.
Na msot ha én kinéztem maganak egy lány/fiú-t és én mondjuk együtt szeretnék vele lenni. És azt mondta hogy gondoljunk a végeredményre hiszen ahogy az megtörténik az nem a mi gondunk lesz. Hanem az univerzumé. Tehát a rezgéseinkel ráhangoljuk az univerzumot hogy minket összehozzon még ha nem is teszek többet a dolgokért.
Szerintetek?
dubbitus: nézz szét mekkora káosz van abból, hogy "NEM tudatosan" használod a gondolataid teremtő erejét...
kérdező: szerintem igen lehetséges szerelmi kapcsolatokat is kötni ezzel az energiával, de ha a másiknak más "dolga" van az életben, ez a kapcsolat úgysem lesz tartós... végleges... ahhoz hogy tényleg minden téren boldog kapcsolatban élj valakivel mind a kettőtöknek akarni kell, nem elég az egyik fél...
Ha rá gondolsz, és elképzeled, hogy vele vagy, "bevonzhatod" de a kapcsolat létrejötte rajta is múlik. Tudod, szabad akarat. A pozitív gondolkodás mások számára is vonzóbbá tesz, és téged is segít abban, hogy elhidd magadról, hogy sikerülhet, te méltó vagy erre, stb. Az univerzum pedig közelebb hoz hozzá, előteremti a lehetőséget, semmi több. Te pedig élni fogsz a lehetőséggel, mert pozitívan gondolkodsz. Ez minden sallang nélkül a vonzás törvénye. De nincs garancia, hogy ő is kérni fog belőled.
Nagyobb értelme van az univerzumtól a hozzad illő személyt kérned, de az viszont nem biztos, hogy az a személy, akire most te gondolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!