Ismered a vonzás törvényét, kipróbáltad már, sikerült alkalmazni?
Figyelt kérdés
Ha igen milyen módszerrel és kb mennyi idő alatt váltak valóra az álmaid?
Kort és nemet is.
2010. máj. 7. 15:07
11/16 A kérdező kommentje:
Húú :) remélem azek az álmok is valóra válnek kedves utolsó válaszoló :)
2010. máj. 12. 08:08
13/16 Kohnen válasza:
Persze hogy működik! Másfél éve hallottam róla először, kipróbáltam -lesz ami lesz alapon- és bevált! Azóta nem vagyok allergiás a mogyoróra, két centit nőtt a péniszem és aranyere lett a társadalomismeret tanáromnak!
14/16 A kérdező kommentje:
Aha kedves utolsó nagyon hihető xD mert gondlom ha tudnád alkalmazni, akkor nem ilyen hülyeségeket vonaznán be pl több pénzt, jó munkahelyet, külföldi utazásokat
2010. aug. 4. 07:37
15/16 Kohnen válasza:
Pedig elhiheted :D
Jelen pillanatban helyesírást vonzok be számodra, utána pedig bevonzalak a gigantikus vákuum-vaginámmal, amit a vonzástörvény-martban vettem szupershop pontokért.
16/16 A kérdező kommentje:
Igen kedves utolsó, nagyon vicces xD Esetleg elgépelés, nem látok helyesírási hibát vagy elkerülte a figyelmemet.
Csak komoly válaszolók írjanak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. aug. 16. 06:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!