Vannak azok a bizonyos "10000000-szoros erővel ható" napok. Magyarországon így nevezik. Külföldön mi az elnevezése? Szeretném ellenőrizni a dátumokat.
Tavaly az egyik oldalon rosszul volt megadva a dátum.
Pl. angol nyelvű oldalakon hogyan található meg?
Valahogy nem mozgat ha leszólsz vagy sem, csak közlöm, az amit kérdezel nem létezik!
Mielőtt beszólnál energetikával és mágiával foglalkozom, az ezoterikus dolgokat felejtsd el.
Vannak állandó hol erősebb hol gyengébb energia hatások, de ezek nem személyekhez köthetőek, hanem bolygó állásokhoz és magához az univerzumhoz, de ez nem függ össze a kérdéseddel.
Az energia és minden más is állandóan jelen van, az ember tudatosan képes teremteni, ha tudod a módját, akkor nem kérdezel ilyesmit.
Nyugodtan kövess holmi sehova se vezető utakat, az a te dolgod, de inkább cselekedj szívből és tudd mit cselekszel, mielőtt az ilyen megtévesztő utakra tévedsz.
Tudod, nem minden hozzászólás negatív, ha nem a kérdésedre adnak választ, valamelyik inkább elmozdít és tájékoztató jellegű.
Az aki tanul és figyel az tudja hogyan kell cselekedni.
Jé, mennyi arrogáns ember próbálja itt válasz gyanánt osztani az észt. Hát, ez nem sikerül.
"Mielőtt beszólnál energetikával és mágiával foglalkozom" Ez nem mérvadó, viszont az egód igen az tetemes méretű.
"az ezoterikus dolgokat felejtsd el"
Aki valóban segítő szándékkal ír, az nem parancsolja meg egy másik embernek, hogy mit tegyen, nem is próbálja.
Nyilván nem segítő szándékkal írtál, hanem azért, hogy magadat fényezd. Az sikerült, de ez csak egó-kérdés. A te egód növesztésére való.
Ez - a kérdésemben szereplő témakör - már csak azért is sokkal nagyobb erővel, energiával tud működni, mert rengeteg ember hisz ebben régóta és tartják az ünnepeket rituáléval együtt.
Így bizony mégiscsak nagy erővel hatnak ezek a napok.
Egyébként nekem akkor (is) hatott, amikor nem is hallottam még erről, de mivel vezetek évtizedek óta naplót, így vissza tudtam követni, hogy mikor voltak bizonyos meghatározó napok az életemben. Passzolnak.
"Tudod, nem minden hozzászólás negatív, ha nem a kérdésedre adnak választ, valamelyik inkább elmozdít és tájékoztató jellegű."
Van olyan is, létezik, de a tied nem tartozik azok közé. Az csak az egófényező reagálások közé tartozik.
"Az aki tanul és figyel az tudja hogyan kell cselekedni."
Akkor ideje megtanulnod, hogy hogyan fogalmazz úgy, hogy ne legyen arrogáns és egocentrikus, önfényező az eredmény.
"ezoterikus dolgokat felejtsd el"
Úgy tűnik, az ezotéria kifejezés jelentésével sem vagy tisztában. Sokat kell(ene) még tanulnod. Persze, abban óriási nagy akadály az egód.
#30!
Semmi gond, hogy írtál, az ilyen hozzászólások, mint a tied, nem gonoszak, gúnyosak, okoskodók és kötözködők, így nem tekinthető offolásnak az, hogy írtál; nem tekintem annak, ne aggódj emiatt.
Picit megpróbálom Neked összefoglalni azt, hogy miről van szó.
Minden ember teremt. Mivel teremtünk? Gondolatainkkal, érzelmeinkkel, hiteinkkel, vágyainkkal, szándékainkkal.
Vannak olyan érzelmeink, amelyek - most megfogalmazom mai nyelvezettel: "lehúzóak". Ezek közé tartozik például a gyűlölet, félelem, kétség, harag, düh, apátia, rosszindulat, stb, van még jó néhány, most nem sorolom fel az összeset. Feltételezem, hogy érted, hogy mi tartozik ebbe a körbe.
Amikor a fentebb felsorolt érzelmeink vannak, akkor olyan eseményeket vonzunk be, ami ezekből következik.
Ugyanakkor természetesen, ha tiszta a tudatunk, plusz érzelmeink a feltétel nélküli szeretet, derűlátás (optimizmus), kedvesség, testvériesség, jó szándékúság (stb) "szintjén" mozognak, akkor ugye, egészen mást teremtünk minden pillanatunkban, mint a lehúzóakkal.
Ezek inkább felemelők.
Ez így egyszerűnek tűnik, de létezik a tudatalatti is, sőt, nem csak egyéni szempontból, hanem családi, társadalmi, stb szinteken is.
Így például, ha a szülők hisznek valamiben, de úgy zsigerből, az általában a gyerekeikben is kivált hiteket, érzelmeket, bármit.
Tehát nem csak annyiról szól a dolog, hogy "most akkor 1 napig nem gondolkodom és érzek lehúzóan" - mivel ez így nem biztos, hogy sikerülne.
Ugyanakkor, ha mindennap szán erre - minimum egy kis - időt és energiát az ember, akkor ér el eredményeket.
Amennyiben több energiát és időt fordít erre (érzelmi, tudati, mentális, lelki megtisztulásra), akkor az egész élete jobb minőségűvé válik.
Hogyan lehet ezt megtenni?
Kérdésem ugye a "Buddha napokra" vonatkozik, akkor maradjunk annál a kultúrkörnél. Módszer: ürességmeditáció, gondolatüresség.
Erről sok infót találsz a neten.
"Bocsi az offért, de engem érdekelne hogy mit is jelent ez a 10 milliószoros erő? :) Nektek bevállik ha kivántok valamit vagy mi? :)
23L"
Ez csak egy kis része az egésznek, de alapnak, kiindulásnak megfelelő.
A végcél valószínűleg jóval túlmutat a fentieken, de végső soron ahhoz is megfelelő kezdetnek.
Egyrészt azt magadnak írtad. Jöjj rá.
Másrészt, mint már írtam, nem kötelező idejárnod, ezt olvasnod. Látom, hogy nehéz ezt felfognod, de próbáld meg.
Harmadrészt: kérdezett valaki, ha nem vetted volna észre, neki válaszoltam.
Tehát: állj már le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!