Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy érzem?

Gazell kérdése:

Lehetséges, hogy érzem?

Figyelt kérdés
Érzem a feladatom, érzem, hogy az a embereken segítsek. Gyerek vagyok, s pont mostanában olvastam az indigókról. Szerintem én is az vagyok, de nálam ez nem sok vizet zavar. Szóval lehet ez a feladatom?

2017. jan. 13. 15:36
 1/8 anonim ***** válasza:
43%
Nem, te tévedsz ! Az indigó egy paír amit ,ha két papír kőzé raksz így mind ketőre írsz egyszerre !
2017. jan. 13. 16:01
 2/8 anonim ***** válasza:
45%
igen, érezheted, hogy e neked ez fontos, hogy segíteni szeretnél az embereknek. Nagy érzelmi intelligenciád lehet, és beleérző képességed. Az jó, kell az ebben a szomorú, önzésre hajlamos világban. Tanulj szorgalmasan.
2017. jan. 13. 16:03
 3/8 anonim ***** válasza:
34%
Nem vagy őrült, ugye? Megmondták a hangok is.
2017. jan. 13. 16:15
 4/8 anonim ***** válasza:
fiatal vagy és még hiszel a "mesékben". nos, vannak szebb mesék is, mint a szektás, ezoterikus oldalakat böngészni mindenféle földönkívüli bolygóról csöppent lényekről, akikbe te születsz újjá. én is ilyen voltam, elhittem. álomvilágot adott a tudat egy nehéz valóságban, amikor szükségem volt rá. viszont ezek a dolgok többségében kitalációk és nem működnek. távolodj el az ezotériától, ha "rendes,normális" felnőtté akarsz válni. ne hagyd magad befolyásolni. beszélj erről inkább a szüleidnek, ha ők nem hisznek ebben hallgass a véleményükre. valamint észre fogod venni, ha elmondod esetleg a barátaidnak ezeket a dolgokat mennyire furán fognak rád nézni majd. mivel ez mind csak mese habbal. a spiritualitásnak megvan a maga helye a világban, csak éppen nem úgy, ahogy sokan elképzelik. ehhez pedig még gyerek vagy. szerintem maradj a realitás talaján, nem hiszem, hogy te leszel a következő Buddha:)
2017. jan. 13. 16:35
 5/8 A kérdező kommentje:
Már elnézést, de lehet normális felnőtt belőlem, véleményem szerintem. Én ismerek indigó felnőttet.
2017. jan. 13. 16:55
 6/8 maryjane89 ***** válasza:

Hány éves vagy?

Tudod, hogy mi a küldetésed erre az életre?

2017. jan. 13. 17:31
 7/8 anonim ***** válasza:
71%
A gyerek, aki meg akarja menteni az embereket. Ez szokásos sablon. De mit tehetnél? Maximum besegítesz a ház körül. Inkább foglalkozz a saját dolgoddal, de ez csak egy jó tanács, mert sokan nem kérnek a segítségedből. És ott vannak a szülők, akik olvassák a sok szemetet és a fogyatékos vagy zárkózott gyermekükre ráhúzzák az indigót.
2017. jan. 13. 18:03
 8/8 Ignis Subdialis ***** válasza:

Szerintem így könnyen félrevezetheted magad és letérhetsz a saját utadról. Ez a dolog nem derül ki ilyen korban, csak legfeljebb utólag, olyan 28-30 éves kor tájáról visszatekintve. Sokan összetévesztik a kamaszkori lázadást és világmegmentési terveket ezzel, amit csekély kivétellel aztán mindenki kihever és valamilyen jól fizető, nyolcórás állása lesz ahelyett, hogy tojva pénzre-időre csak a világért dolgozzon. Azért nem érdemes ezzel foglalkozni, mert ha esetleg belőled egy ilyen csekély kivétel válna, de mégis hiányérzeted lesz, ott lesz a kétely, hogy lehet, hogy megtévesztetted magad és magadra vállaltál egy utat, ami nem a tiéd.

Egyébként egyszerű pszichológiai képletek is előidézhetnek ilyen érzéseket és nagyon erős küldetéstudattá is fejlődhetnek. Például ha a szülők nem tudnak megbirkózni a saját problémáikkal és nem tudnak kellően odafigyelni érzelmileg a gyerekre, vagy nem tervezték a gyermeket és gyorsan hozzá kellett szokniuk az érkezéséhez, vagy volt egy meg nem született (vagyis fogantatás után heteken belül elhalt) ikertestvér, vagy egy megszületett testvér, akire több figyelmet fordítanak. Ilyen és hasonló képletek is eredményezhetnek olyat, hogy a gyerek magányosnak, egyedinek-különlegesnek, szinte más világból érkezettnek vagy csak a családjától/környezetétől nagyon különbözőnek érzi magát, alaposan kifejlődik az empátiája és segítőkészsége az elesettek iránt vagy csak úgy általánosságban.

Mindent összevetve, amivel biztos, hogy nyersz, az nem az, hogy azon gondolkodsz, hogy vajon miért gondolkodsz/érzel így :), hanem hogy azt vizsgálod, milyen tevékenységek motiválnak, miben leled örömöd, miben vagy tehetséges. Ezzel két legyet ütsz egy csapásra, egyrészt így nagy valószínűséggel tényleg egy rád szabott úton fogsz járni, ami örömmel tölt majd el, másrészt elégedett, kiegyensúlyozott, boldog emberként máris irtó sokat segítettél a világon, amelynek része vagy. (Ha érted, mire gondolok...)

2017. jan. 17. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!