Az ember betegségeit háziállata átveszi-e, pl egy gazdiét egy kutya vagy macska? Saját tapasztalat?
Talán lehet a vírusokkal beszélgetni, ezt nem tudom, de ez a kérdés nem erről szól. Értem, hogy te materialista nézőpontból közelíted meg a témakört, én viszont nem arra vagyok kíváncsi, ezt jelzi véleményem szerint a kategóriaválasztásom is.
A nézőpontodat tudomásul vettem, de kérlek, hogy tovább ne offolj, köszi.
Az állatok az embernek a szemünknek nem látható létét is látják, tudják ha fejfájása van a gazdinak és átveszik azt ami a fejfájást okozza.
nagyon sok macska tulajdonos számol be hogy a menstruációs görcseit oldja a macskája.
Az dolog igaz.
Mit nevezel "betegség"-nek?
A bakteriális, virusos fertőzés biztosan nem pszichés eredetű.
A gének miatti fogékonyság, hajlam sem.
#8. Amennyiben semmit nem tudsz erről a témáról, nem szükséges írnod, nekem nincs szükségem kötözködésre, ez nem egy vitaindító kérdés. Amennyiben vitázni szeretnél, tegyél fel kérdést és akadékoskodj ott.
Akit érdekel a téma, neten könnyen utánanéz a pszichoszomatikus betegségeknek, a pszichoneuroimmunológiának, epigenetikának, stb-nek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!