Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha tudnál utazni az időben a...

Ha tudnál utazni az időben a jövőbe vagy a múltba mennél? És miért? Mit csinálnál ott?

Figyelt kérdés
2017. jan. 9. 18:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Attól függ hova mennék.

De ha már mindenképp választanom kéne akkor az ókori görög Hellászba, távol az agyhalottaktól. Ott garantáltan tógában vannak a nők és imádják a szexet.

2017. jan. 9. 18:21
 2/5 anonim ***** válasza:

A jövőben sajnos meghalnék mert olyan bacilusok ellen a szervezetem nincs felkészűlve mint ami akkor éri a szervezetemet.

Én is inkább a múltba mennék mégpedig 1850 környékére. Lehetőleg itthon maradnék és a modern világról megosztanám az összes tudásomat. Remélném ,hogy nálam van a telefonom amivel segíthetnék a számítástechnika gyorsabb fejlődésében.

Hogyha az időutazás rendszeres lehetőséggé válna akkor megpróbálnék megismerkedni a lehető legtöbb hadvezérrel és megpróbálnám békés útra terelni őket.

2017. jan. 9. 18:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Én a hatvanas évek végén mennék vissza, mert már 66 éves vagyok és a legtöbben már nem élnek azok közül, akiket ismertem. Sok mindent másképp tennék sokak életét menteném meg változtatnám meg a jelent.
2017. jan. 9. 19:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Mútba: Kleopátrát hívnám randira.
2017. jan. 11. 04:04
 5/5 anonim válasza:
2-es, elutaznék veled, megnézném a reakciókat :D lehet te lennél Freud első kezeltje :D
2017. jan. 11. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!