Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mindenkire hatással vannak a...

Mindenkire hatással vannak a horror filmek?

Figyelt kérdés
Egy időben sokat néztem horror filmet és nem tudok leállni vele.Rosszul érzem magam ha nem kell félnem semmitől.Ez ilyenkor normális?Csak normális válaszokat kérek!Segítsetek!

2017. jan. 5. 22:08
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
A filmes borzongás, félelem adrenalint termel. Valószínűleg ez az adrenalin hiányzik neked, amikor nem nézel horrort, vagyis nem félsz. Ez egyfajta függőség, amiből érdemes visszább venni.
2017. jan. 5. 22:10
 2/8 anonim ***** válasza:
25%

Egyszer fiatalkoromban voltam egy horrorfilm partin.

Mindenki úgy érkezett, hogy hozott magával különféle élvezeti és agyra káros dolgot pl alkohol...

Fogyasztás után megbeszéltük,kiválasztottuk a filmeket, 4 db volt, amit kinéztünk.

Tél közepe volt, úgy 9 körül kezdtünk neki.

A második film felénél emlékszem valami történt, fura érzés fogott el, nem csak engem, a többieket is.

Majd még pár emlék és filmszakadás.

reggel arra keltem hogy az ablakok nyitva meg az ajtó is, a szobában csak ketten voltunk, a többiek sehol.

Reggel hívtuk majd kerestük a többieket.

Egyikük a szomszédhoz akart bemenni, hogy őt üldözik, fél.

A másik meg a kutyaházban húzta meg magát, reggel ott találtunk rá.

A harmadik meg hazafutott, a szülei nem tudták elképzelni mi van vele, mert bezárkózott a szobába és csak délután jött elő.

Utána megegyeztünk, nem lesz több ilyen közös film nézés.

2017. jan. 5. 23:50
 3/8 anonim ***** válasza:
74%
Mindenkire hatással vannak szerintem.Talán a szociopatákra nem,de amúgy mindenkire.Én akkor érzem jól magam,ha nem kell félnem semmitől.a családomban szokás volt horror filmeket nézni,de én sosem szerettem,rossz hatással volt rám.Szóval hatása van,csak azt nem tudom megérteni,valaki miért szereti.
2017. jan. 6. 00:18
 4/8 anonim ***** válasza:
53%

Második szép kis mesét hordtál itt össze. De nem a horror filmtől voltatok rosszul, hanem attól a tudatmódosító szertől, amit valaki bele tett a piátokba!

A kérdezőnek. Igazából teljesen normális, egy horror filmben átélt borzalmakat egy teljesen nyugodt környezetben tudod végig élni és végig izgulni. Meg erősíti a saját biztonságodat. Illetve ahogy az előttem író írta az adrenalin miatt. Olyan érzéseket tudsz kiélni egy film alatt, amit a hétköznapi életben nem tudsz megélni. Javaslom hogy kezdj el hegyet mászni egyedül, ne menj messzire, kezdésnek elég lesz a vadálló köveken keresztül a prédikáló szék. Dömösről indul a piros jelzés.

2017. jan. 6. 09:31
 5/8 anonim ***** válasza:
26%
De, a szociopatákra is hatással van. Ugyan, nem fél tőlük, hanem pont, hogy élvezi...
2017. jan. 6. 17:49
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

Én képtelen vagyok félni tőlük. Nem is élvezem. Egyszerűen unalmasak nekem, a legtöbb karakter kidolgozatlan, úgy ülöm végig őket, hogy nekem aztán tökmindegy, élnek-e vagy halnak, illetve haljanak már meg és legyünk túl rajta. A valamennyire valósághűbb, megszállásról, ördögűzésről, szellemjárásról szóló filmeket szeretem, de azoktól meg témájukból fakadóan nem félek, csak érdekesek.

Szóval nem, rám nincsenek hatással. Vonatkoztass el, jó esetben az életben sem félsz irreális hülyeségektől.

2017. jan. 6. 20:07
 7/8 anonim válasza:
Rám egyaltalan sincs hatassal egy horrorfilm se , a horrorfilmek 90%at mar biztos megneztem persze a film kozbe kicsit feltem, izgultam de aztan el is felejtettem nem is gondoolkoztam kesobb rajta hogy milyen szellem volt stb.. Este nyugodtan aludtam, bar neha demonokkal almodok de szerintem nem a sok horrorfilm miatt van:)
2017. jan. 7. 09:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Eletem elso horrorfilmje a Hullajo volt. Nagyon megijedtem tole, foleg, hogy este neztem meg. Aztan elkezdtem horrorfilmeket nezni es nem erzek semmit amikor nezem. Nem felek toluk, sot kicsit unalmasnak talalom oket. Ugy erzem, hogy osszedolt bennem a horrorfilemkrol alkotott elkepzelesem, mivel regen azt hittem, hogy a horrorfilmek tenyleg ijjesztoek. Siman eszek horrorfilmnezes kozben, nem veszi el semmi sem az etvagyam, latszik mindenen, hogy gumi szorny vagy szamitogepes dolgok. Szoval nagyon uncsi. Orulok, hogyha vannak olyan emberek, akik meg megijednek a horrorfilmektol. Jo volna, hogyha rabukkannek en is egy olyan horrorfilmre amelyik rettegest valt ki belolem. Ami miatt nem merek kimenni este. Hianyoznak ezek az erzesek
2017. jan. 26. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!