Mindenkire hatással vannak a horror filmek?
Egyszer fiatalkoromban voltam egy horrorfilm partin.
Mindenki úgy érkezett, hogy hozott magával különféle élvezeti és agyra káros dolgot pl alkohol...
Fogyasztás után megbeszéltük,kiválasztottuk a filmeket, 4 db volt, amit kinéztünk.
Tél közepe volt, úgy 9 körül kezdtünk neki.
A második film felénél emlékszem valami történt, fura érzés fogott el, nem csak engem, a többieket is.
Majd még pár emlék és filmszakadás.
reggel arra keltem hogy az ablakok nyitva meg az ajtó is, a szobában csak ketten voltunk, a többiek sehol.
Reggel hívtuk majd kerestük a többieket.
Egyikük a szomszédhoz akart bemenni, hogy őt üldözik, fél.
A másik meg a kutyaházban húzta meg magát, reggel ott találtunk rá.
A harmadik meg hazafutott, a szülei nem tudták elképzelni mi van vele, mert bezárkózott a szobába és csak délután jött elő.
Utána megegyeztünk, nem lesz több ilyen közös film nézés.
Második szép kis mesét hordtál itt össze. De nem a horror filmtől voltatok rosszul, hanem attól a tudatmódosító szertől, amit valaki bele tett a piátokba!
A kérdezőnek. Igazából teljesen normális, egy horror filmben átélt borzalmakat egy teljesen nyugodt környezetben tudod végig élni és végig izgulni. Meg erősíti a saját biztonságodat. Illetve ahogy az előttem író írta az adrenalin miatt. Olyan érzéseket tudsz kiélni egy film alatt, amit a hétköznapi életben nem tudsz megélni. Javaslom hogy kezdj el hegyet mászni egyedül, ne menj messzire, kezdésnek elég lesz a vadálló köveken keresztül a prédikáló szék. Dömösről indul a piros jelzés.
Én képtelen vagyok félni tőlük. Nem is élvezem. Egyszerűen unalmasak nekem, a legtöbb karakter kidolgozatlan, úgy ülöm végig őket, hogy nekem aztán tökmindegy, élnek-e vagy halnak, illetve haljanak már meg és legyünk túl rajta. A valamennyire valósághűbb, megszállásról, ördögűzésről, szellemjárásról szóló filmeket szeretem, de azoktól meg témájukból fakadóan nem félek, csak érdekesek.
Szóval nem, rám nincsenek hatással. Vonatkoztass el, jó esetben az életben sem félsz irreális hülyeségektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!