Valóban a halott kutyánk "lelke" köszönt el tőlünk? Ti hisztek ebben? Hihetetlen.
A volt barátnőmnél volt egy vizsla amit elütött az autó, sajnos a kóbor kutyák kiásták a kerítést, nagy volt a kert a mi kutyánkat meg vagy kicsalták, vagy próbálta elkergetni őket, amikor elütötte egy autó.
A lényeg, hogy a kutyust kerestük, majd az ebrendészeten vettem át halottan. El is temettük még aznap (másnap)
1-2 nappal rá amikor jöttünk haza egy macska (amit soha előtt és soha utána nem láttunk) várt minket a kert közepén.
A macska rendkívül szelíd volt, meg is tudtuk simogatni, pár percig ott maradt velünk, aztán persze mi mentünk bepakolni a csomagokat, és eltűnt, soha többé nem láttuk.
Jól ápolt nyakörves fiatal macska volt.
Mi a barátnőmmel akkor arra gondoltunk, hogy a kutyánk lelke valahogy "megszállta" annak a macskának a lelkét, vagy a macska "engedte át" egy kicsit azért, hogy elköszönjön tőlünk.
Tudom ez túl romantikus elképzelés, de furcsa, hogy mondom, sem előtte, sem utána nem láttuk egyszer sem azt a macskát és pont a kutya halála után jelent meg. És a barátnőm is mondta, hogy "úgy érezte" hogy az a mi kutyánk. (ott a macskában)
Most biztosan őrültnek gondoltok.
Ha ez Határtetőn történt nem furcsa ott vannak a reptiliánok eredmény telenül keresik a' az arany skarabeus-t .
Ott nagy az ufó aktívitás .
Ebből a' "elég nagy kerünk van" következtetek Határtetőre ,de nemtom .
Na mindegy ha Határtetőn vagy tudnod kell ,hogy a' Ramóna terhes egy cigány gyerektől 16 évesen .
Nem tudnád kire gondolok szöke, göndör, vékony, kék szemű ,mondjuk mostmár nagy a' hasa .
Biztos vagyok benne ,hogy Határtetői vagy ,lehet megérzés .
Maradtam tisztelettel :Miska
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!