Nobody_nobody kérdése:
Az utóbbi időben többször is álmodtam a sráccal aki tetszik. Jelenthet valamit?
Figyelt kérdés
2016. dec. 20. 08:56
1/8 anonim válasza:
Hát azt hogy vágysz a társaságára, és ugye ahogy említetted, mert tetszik.Nem hinném hogy valami más oka lenne
2/8 anonim válasza:
Erre komolyan nem tudsz magadról rájönni? Elképesztő.
3/8 anonim válasza:
És ,azonos neműek vagytok ?
Én nap mint nap évek óta szexuális dolgokról álmodom éjszakánként és már nagyon unom .
A' külömbség ,hogy én lányokkal homárkám !!!
4/8 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy tetszik és foglalkoztat. :D
5/8 anonim válasza:
Mennyi ilyen klón kérdést olvastam már itt a gyakorin.
6/8 anonim válasza:
Amennyiben egy kém, akkor jelenthet valamit, azt nem tudom, hogy mit és kinek. :)
Viccet félre téve ennél bővebben is írhatnál az álmokról, mert így nem tudunk több infót mondani ez ügyben, csak annyit amennyit már te is írtál a kérdésben és önmagadnak már megadtad a választ is.
7/8 anonim válasza:
Ez csupán azt jelenti, hogy tetszik neked /sokat gondolsz rá / mély benyomást tesz rád lelkileg...stb Ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!