Én is szoktam használni ingát!De nekem nem mindig ad jó választ...Szerinted ez miért lehet?Privibe segíts,légyszi,előre is köszönöm!
2010. máj. 2. 21:47
2/17 anonim válasza:
kb anyira mint a villanykörte
ingára nemjó alapozni a jövöt..:)
2010. máj. 2. 21:51
3/17 anonim válasza:
Az inga egy eszköz akár a kard.
És akár a kardot, azt is lehet használni jóra is és rosszra is.
Lehet olyan fekete mágia rítus amiben használják, de az inga nem egyenlő fekete mágiával.
Ne használd holtakkal való beszédre/megigézésre/feltámasztásra/átokra és nem lesz baj. :)
2010. máj. 2. 22:14
4/17 anonim válasza:
Fekete mágia... ja...
Meg Harry Potter, Voldemort, meg Piton professzor...
Emberek, mi van veletek? :D:D
2010. máj. 2. 22:17
5/17 anonim válasza:
22:17
Te nem értheted, primitív halandó.
(=D)
2010. máj. 2. 22:22
6/17 anonim válasza:
Hogyan hasznaljatok az ingat? fogsz egy barmit amin log vmi nehezek (pl egy aranynyaklanc medallal) es felteszed a kerdest, amire igen vagy nem a valasz... merre leng ki, ha igen, es merre ha nem? Adnatok nekem errol bovebb infot? Vagy egyaltalan hol tanultatok ezt meg? Engem erdekelne... elore is koszi..
2010. máj. 2. 22:29
7/17 anonim válasza:
Én inkább az áltudomány szót használnám rá.
2010. máj. 2. 22:34
8/17 anonim válasza:
Hogy hogyan lehet olvasni az inga lengéséből? Nos, ha elég precíz az inga és pontosan tudod a lengés jellemzőit mérni, akkor a földben található nagy tömegű tárgyakat (pl. érctelepeket) lehet vele megtalálni, mert azok - tömegüknél fogva - képesek befolyásolni a gravitációs mezőt és egy matematikai vagy fizikai inga lengésideje függ az adott helyen "érvényes" gravitációs gyorsulástól. A tudomány jelenlegi állása szerint az ingák így képesek működni. Az egyéb, ezoterikus/paranormális/mit tudom én, milyen képességeit sajnos nem tudom magyarázni...
2010. máj. 2. 23:31
9/17 anonim válasza:
MIVAN?!
én egyszerü földi halandó vagyok, nem értek ehhez. de ha pl el lehet kábítani 34 embert ezzel, szóljatok hogy hogy lehet megtanulni, és jól jön majd dolikon :D
2010. máj. 3. 11:46
10/17 anonim válasza:
Az inga nem fekete mágia.
A saját tudattalanodat használod vele, és nem ártasz másnak.
Az ingát meg kell kérni, hogy mutassa meg az "igen"t és a "nem"et.
Olyan kérdést tudsz feltenni, amelyre ezekkel lehet felelni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!