Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az alábbi cikk szerint érzékel...

Az alábbi cikk szerint érzékeltek hangokat a túlvilágról. Mi erről a cikkről a véleményetek? Egyáltalán igazak az ebben foglaltak?

Figyelt kérdés
2010. máj. 1. 22:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
60%

A linket nem tudom megnyitni,ezért nem tudom,hogy mit állít.

De az ilyen "tudományos" dolgok hiedelmeken alapulnak és nem tényeken.

Pl.ha én kitartóan állítom,hogy minden csütörtök éjjel hangokat hallok,amik tanácsokat stb.adnak,akkor két eset lehetséges: vagy bolondnak tartanak,vagy elhiszik,amit állítok. De bebizonyítani,hogy ez igaz-e senki nem tudja.

Kehet,hogy vaóban azt hiszem,hogy hallok hangokat,mert ezt akarom hinni.

Ha pedig többen is hallanak ilyesmit,az a tömegpszihózis számlájára írható. Sok bűvész és politikus is használja befolyásolásra a tömeget,rendszerint sikerrel.

2010. máj. 2. 07:12
 12/19 anonim ***** válasza:

- A cikk önmagában nevetséges, nulla tudományos tartalommal

- Hivatkozások nyista, kb. "levegőbe beszélés" az egész.

- A bizonyítékok tömkelege, a több ezer óra felvétel mind mind félrebeszélés. Még SOHA EGYETLEN EGY bizonyíthatóan elvégzett kísérleti hangfelvételen SEM volt egyértelműen hallható "szellemhang", csak susogás, háttérzaj, a szomszéd rozi néni....

Az meg, hogy hangmérnökök, fizikusok és ilyen olyan tudósok kutatnak ilyen támában - hát istenem, megbolondulni mindenki meg tud...

2010. máj. 2. 09:15
 13/19 anonim ***** válasza:
Vicces, hogy a materialisták, amikor szembetalálkoznak egy ilyen cikkel ugyanúgy kapkodják a levegőt, és csak lehurrogni tudják a dolgot (ő még nem látott ilyet, igénytelen a cikk, stb), mint pl egy katolikus. Szánalmas vallásotok van nektek is...
2010. máj. 2. 12:07
 14/19 anonim ***** válasza:
Ez egy blog, vagyis netes napló...az ő nevében kérek elnézést, hogy a saját naplójába a saját stílusában ír és nem játssza meg magát, mint a tudományos folyóiratokba író emberek...
2010. máj. 2. 13:30
 15/19 anonim ***** válasza:
De a lényeg akkor is az, hogy a cikk tartalmával nem tudsz mit kezdeni, csak a külalakba belekötni...ez a gáz...
2010. máj. 2. 13:31
 16/19 anonim ***** válasza:
72%

A cikk tartalmával nem tudnánk mit kezdeni?!

Ember, olvastad te milyen b@romságok vannak leírva ennyire kevés oldalon?

Kész tényként van beállítva a puszta, alaptalan fikció. Ebben szó szerint csak hinni lehet, de alátámasztani ép ésszel nemigen....

Mégis hogy vársz cáfolatot valamire, amit még bizonyítani sem lehet?

Hogy cáfolja bárki azt, hogy egy rossz magnószalagon azt hallani, hogy kkkhhhhssssssssrsrsrsrsr, éééásssssskszzzzzzssssss és ebből leszűrik, hogy a tüdőrákos nagymama szólt hozzám...

2010. máj. 2. 15:51
 17/19 nE0 válasza:

Sajnálattal olvastam a sok ostoba és gyerekes, tudatlan és gyerekes megjegyzést.

Kedves kérdező, az általad linkelt cikk tartalma VALÓS és valóban léteznek ilyen hangok. Akik nem tapasztalnak ilyeneket vagy csupán szűklátókörűségükből nem képesek befogadni azt, hogy nem csak ők maguk léteznek ebben a pillanatban, hanem létezik múlt és elmúlt is, azok nem értem miért mondanak bármit is és szólnak hozzá egy komoly témához, miközben egyáltalán nem érinti őket.

Ez kis hazánkban nem módi, de más külföldi országokban, mint pl USA, Németország, Anglia és Franciaország is támogatja és pénzeli a kutatatásokat, és elfogadja az EVP azaz a fehér zaj létezését.

Sokan üzennek a túlvilágról, vagy csak emlékképeket hagynak maguk után.

Minden lélek kiszakadása egy nagy közös energiának és az a feladata, hogy egyszer visszatérhessen ebbe a közegbe. Ehhez nagyon sok idő kell, akár évezredek is, hogy a lelkünk az életeink során minél többet tanuljon, tapasztaljon és tudjon meg magáról. Sajnos a test halála után nagyon sok lélek nem születik újra, csak több évtized után- s nagyon sokan azzal sincsenek tisztában, hogy valójában eltávoztak az élők soraiból. Ezek az útkereső és válaszokra váró lelkek keresik a kapcsolatot (médiumokat ha úgy tetszik) akiktől segítséget kérhetnek és válaszokat, mi történt velük hol vannak miért történik mindez.

Viszont vannak negatív entitások, akik erőszakkal közelítik meg a "kapcsolatukat" a külvilággal, esetlegesen ártó szándékkal fizikálisan is ellehetetlenítik az ember életét, zaklatással, fizikai bántalmazásokkal esetlegesen megszállással.

A fehér zaj tehát létezik, ezek az entitások és lelkek próbálnak üzenni nekünk, érzékenyebb mikrofonokkal akár otthon is sikerülhet fölvenni egy kettő hangot.

Ostobaság azt gondolni, hogy egyszer élünk és rajtunk kívül nincs más élőlény a földön, ugyanis ezek az asztrális lények is közöttünk léteznek, csak éppen egy másik síkon. Ugyanaz mozgatja őket, mint minket- az energia! Csak mi képesek vagyunk ezt táplálék formájában felvenni és átalakítani, míg ők nem, s az emberi energiát használják fel nagyobb kivetüléseikkor, ők a mi energiáinkkal "táplálkoznak". Persze soha nem kell azt elfelejteni, hogy mi magasabb rendűek vagyunk, mert mi fizikális formában létezünk és nem energia szinten!

Persze ez egy mélyebb téma, sokrétű és szövevényes.

Mielőtt feltennék páran a kérdést, honnan szedtem mindezt- azt kell mondjam nektek kedves kétkedők, vannak nyitott szemmel járó emberek, sajnos nem sajnos- saját magamon tapasztaltam, s egész életem folyamán éppúgy mint a családjaink és ismerőseink, sőt még a szomszédaink is. Biztosan mind őrültek vagyunk- igaz? Még jó hogy az ország több pontján éltük eddig, s egyesek más országokban születtek....az ilyen beállítottságú és érzékeny emberek vonzzák egymást, az élet össze hozza őket.

Nem vagyok vallásos, és nem tartozom semmiféle szektához! :D Felnőtt dolgozó ember vagyok. És nem "hiszem" ezeket a dolgokat, hanem TUDOM.

Egyébként a linkel oldal egyik szerkesztője vagyok, kedves kérdező, máskor nyugodtan tedd fel nekünk az oldalon nyugodtan a kérdéseidet, mindenkinek szívesen megválaszoljuk a kérdését. Az oldal lassan 3 éve visszaolvasható, egyébként rengeteg saját tapasztalatot olvashatsz, de emellett vicces, bizarr, furcsa és nem épp hétköznapi dolgot is láthatsz.

Üdvözlettel:

nE0.cRYsis

2012. ápr. 19. 09:30
 18/19 anonim ***** válasza:

Utolsó:

Majd ha tisztába leszel a "fehér zaj" fogalom jelentésével akkor írd meg...

2012. ápr. 19. 13:20
 19/19 anonim ***** válasza:

#17 : Ha TUDOD, akkor BIZONYÍSD... de hallod-e, irdatlan gyorsan.

"Felnőtt, dolgozó ember" vagy, mi?!

Meglehet, szakmunkát adtak neked, de >lelkiismeretet< azt nem.

Rendben, hogy igénytelenül, heveny központozással, szétzilált, helyenként tartalmukat csak sokadszorra kikövetkeztethető tagmondatokkal azt csinálsz a saját oldaladon, amit akarsz.

Rendben van, hogy TE MAGAD hiszel baromságokban és mindenféle bizonyítás hiányában TE magad elfogadod azt, amire azt mondják : "hűű, ezzel ennyi-meg-ennyi ember foglalkozott, meg Anglia megengedte, s a >csúnya< Magyarország nem"...

Bár:

1.) Az idézett országokban pusztán csak nagyobb a liberalizmus. Ahogy a szlogen is tartja : "Teret engedünk annak, ami tetszik és jó, és annak is ami "annyira" nem.

Pár ezer kölyök egy sok milliós országban... nem nagy ügy az ottani kormányoknak, hát megengedik, hogy néhány felnőtt testű gyerek egymás között játszadozzon.

Ott ezt megengedik... Magyarország nem ufózik, nem EVP-zik, mert a JÓ embereknek idáig még volt kihatásuk, itt a kevésbé rossz megy : ld. Dundika mellei meg a visítozó gyerekek a cukrosbácsi/-néni zsűribagázzsal az "Ének Iskolájában".

2.) Az a sok ezer felvétel ... nos, gyerünk akkor, linkelj, de ÍZIBE.

Mert én egyszer már tettem is ide ki kérdést, hogy hol van >jó< minőségű felvétel - sehol egy válasz. Kerestem a Google-n - 1-2 EGYÉRTELMŰEN hamisítvány felvétel, érthetetlen "strvegh" jellegű beszéddel. Kerestem YouTube-on ... pár gyerekes amatőr 100% zajfelvételei jöttek fel újra-és-újra.

Egy weblapot találtam végül, Konstantin Rauditive felvételeiről - akiről Te >valahogy< elfelejtetted megírni, hogy már jó ideje halott, hmm-hmm, vajon miért is felejtesz ki ijesmiket -, utoljára frissítve : 1996.

Hmmm... Elgondolkoztató... már csak AZÉRT IS, MERT az utolsó felvételen valahogy Konstantin bácsikánktól azt lehet hallani, hogy !!!néhány hónap múlva!!! igyekeznek "átküldeni egy >térképet< a >saját világukról<, annak érdekében, hogy még jobban lehessen kommunikálni"...

Nos, az a "pár hónap" VALAHOGY 17 !!!!ÉVE!!!! NEM AKAR ÖSSZEJÖNNI, DE NAGYON NEM!!!!

És valóban, Magyarország rosszabb.

Mert az, hogy pár idétlen felnőtt mit pancsol össze EGYMÁS között, még a normálisakat nem zavarná.

DE AMIKOR JÖTTÖK ÚJABB ÉS ÚJABB EMBEREKET FOGNI, MEG PÉNZÉ TENNI EZT A "TUDÁSOTOKAT" (hmm, említetted is, hogy van munkád, mire is gondolhatnék ;] ), ÉS VERNI AZ ASZTALT, HOGY AKKOR IS MI VAGYUNK A >JÓK<, ÉS TI PEDIG A ROSSZAK.

Normálisakat megcímkézni szűklátókörűnek --> BŰN, LELKIISMERETLENSÉG

Mások - így a kérdező - agyát átmosni, FÜGGETLENÜL az illető akaraterejétől --> BŰN, LELKIISMERETLENSÉG

Olyan "hírt" kitalálni a világban, majd !!ERŐSZAKOSAN!! terjeszteni, mint az iszlámot, megbundázott "bizonyítási" eljárásokat kreállni, mindennek eleve úgy nekiállni, hogy nagyon jól tudjátok, hogy egyértelműen bizonyítani a sarlatánságotokat --> BŰN, LELKIISMERETLENSÉG

Összegezve:

Tudatosan sarlatánnak lenni --> BŰN, LELKIISMERETLENSÉG

Nem vagy Te felnőtt! Te egy HAZUG vagy felnőtt testel és gyermek aggyal, aki egyetlen akár direkt vagy akár indirekt bizonyítási eljárást nem tudott levezetni a blogjában... hogyis tudott volna....

Ugyanakkor a "munkáját" is rosszul végzi, még egy férc EVP kreálmányt se tud belinkelni.

De azt összedobált szókapcsolatokkal leírni, hogy "EZER MEG EZER FELVÉTEL, hülye aki nem hiszi"...

Ja, mondani azt lehet. Meg rizsázni a matekfelvételin.

Szerinted ha majd most beállítok az infó érettségin, és előadok egy csomó olyan >TÉNYT<, amiről persze csak a vizsgáztatóbizottság nem tud, mert olyan komolyak már (mármint a "tények"), és én "pluszban vettem a fáradtságot, hogy az ilyen hiperizgalmas tényeknek utánanézzek a netwörkön, utána meg bizonygatnám a rosszalló tekintetek után, hogy "Dehát ez így van, és csak a zsűri olyan hülye és szűklátókörű, hogy ezekről nem tud"....

Szerinted megkapnám az 5-öst?!

HÁT ÚGY KIVÁGNÁNAK MINT A SZ__NI A MACSKÁT!!!

Sokáig ti sem húzzátok, azt ugye tudjátok!!!

Már most ki vagytok vágva a sajtóból, ahogy a BigBrother volt!

És a "cáfolhatatlanságotok" is lassanként már megdől/megdőlt. Mert mint minden szélhámos, annyira elbíztátok magatokat és annyira eszetlen agresszív "hit"-terjesztésbe keztetek, hogy amint lesz olyan, aki veszi a fáradtságot rá, és ért is hozzá, a hibákból szépen levezet majd egy egyértelmű publikációt az "EVP létezésének egyértelmű tagadása" címen.

Persze kérdés, hogy ki fogja venni a fáradtságot olyasminek a cáfolására, amit bizonyítani se tudtok. De még csak bizonyGATni se rendesen.

SZÉLHÁMOSOK!!! TAKARODJATOK IS AZ ORSZÁGBÓL!!!

És közben gondolkozhattok rajta, hogy Dante hányadik poklot is nyitná meg számotokra! =\

És még egy utolsó : az a bizonyos "számítógépek" képernyőjén is megjelennek.

Nahát akkor, hol vannak most a TE szellemeid, akik megakadályozhatnák, hogy ezt én itt elküldjem.

Vagy akkor esetleg kérd az egyik szellemed, hogy hekkelje már meg az oldal szerverét, és legyen kedves tüntesse el az ő létezését is cáfoló irományom.

(...)

Ja, és akkor már a "BŰNÖS" nevét is felfedhetné, aki csúnyán nem hisz a létezésében...

XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD

2013. jún. 2. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!