Miért sátánista dolog a tetkó, vagy a pc?
A nagynéném előszeretettel hangoztatja, hogy nem enged be a házába piercinges, fültágítós vagy tetovált személyt. Mikor meglátta a hugom dm-es, lemosható tetkóját, akkor olyan csúnya arcot vágott, hogy leírni nem tudom, pedig szép asszony a kora ellenére. Mintha az egyik istent vagy valami démoni lényt látott volna úgy meresztette ki már orvosilag is veszélyesen a szemeit, melyekben depressziós bánat és undor tükröződött.
Nekem tiltotta a piercinget gimiben és valósággal átkozta anyukámat, hogy ő beleegyezett volna. A nagynéném szerint nem kaptam volna érettségit piercinggel. Egy helix csupán a vágyam, semmi extra, de elnapoltam a dolgot. Lassan eltelt a négy év. Aztán jött a "jaj, így nem vesznek fel" szöveg, és megint elnapoltam. Most 23 vagyok, idén végzek a sulival. De most meg azt találta ki, hogy diplomaosztón elfognak kergetni, nem ám küldeni, hanem valósággal kergetni és üldözni fognak. Ordibálni kezdett velem, hogy azért akarok pc-t, mert nincs apám. Nem azért akarok, tojok rá, elhagyta anyum fél napos koromban, mégis mit foglalkozzak vele? Aztán azzal jött, hogy a pc sátánista szimbólum, majd lehordott mindenfélének. Az idősebb és általa pulyholt rokonaim mind egyetértettek vele látszólag, de egyedül csak ő tiltakozik ennyire.
Miért? Mit ez jelent egy 50-60 év körülinek? Várjak-e még? Már nyolc éve elnapolom.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Kiváltképp Blueskinét!
Belátom, én vagyok a hülye, hogy várok vele. Megcsintatom hamarosan. Bátorságot kaptam hozzá végre. Köszi! :)
Hogy miért adok a néném véleményére? Mert összetartó család vagyunk. Ápoljuk a kapcsolatokat, rendszeren találkozunk, jó viszonyban vagyunk, nem szakadtunk szét, még a harmadunokatesókkal is kb. félévente összejárunk pedig messzebb laknak másik megyében. A nagynéném afféle pótanyum, sokszor vigyázott rám gyerekkoromban, ha beteg voltam vagy a szüleim kikapcsolódásra vágytak, na meg csak pár utcányira lakik, stb. Csupán ezért. Nem akartam viszályt szítani vagy ellenérzéseket kiváltani. De már felfogtam végre, hogy nem csak nekem kell engednem örökké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!