Ez mégis hogy az ördögbe lehetséges?
Figyelt kérdés
Hallotam erről a Morgan Robertson nevű íróról és hallotam hogy a titanic tragédia előtt 14 évvel leírta hogy egy Brit elsüllyezthetetlennek hitt luxushajó egy áprilisi napon éjfélközeli időpontban elsüllyed és minden passzol az áprilisi időpont az éjfélközeli időpont és az is hogy elsüllyezthetetlennek vélt mindent szóról szóra leírt és még az is benne volt hogy nem gondoskodott elgendő mentőcsónakról és a hajó regénybeli neve Titan ez hogy a fenébe lehetséges? Azért ekkora véletlen egybeesést én nem tudok elképzelni ez az ember megálmodta vagy mi? Én itt már bármit el tudok képzelni#Titanic #Morgan Robertson
2016. nov. 10. 12:49
11/11 anonim válasza:
Egyik vasárnap egy nyugdjjyas házaspár volt nálunk. Mondtam nekik: ha még nem láttatok, hallottatok csodát, most láthattok. Megmutatom nektek a neten Amira Willighágent, egy kilenc éves kislány. Nem tanították énekelni,s mégis úgy énekel,mint egy operaénekes nő. az ember mondta ( nagy okos) Az agyának az a része úgy van kifejlődve.- Ezért is nem nézték meg. Nem szóltam rá semmit Emlékeztem a slágerre: "nem az a bolond ki megbámul egy csillagot" Aki ennyire okos, azt csak szánni lehet, mivel nagy élménytől fosztja meg magát. és persze a lényeglátástól is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!