Titok! Mi volt a legnagyobb eredményetek, amit sikerült bevonzani?
Figyelt kérdés
2016. nov. 1. 17:30
11/12 anonim válasza:
Én utáltam az irodalmat. Érettségin volt 27 tétel.Egyet megtanultam, a Himnusz elemzését. Átfutott az agyamon, hogy ezt húzom és ötöst kapok. Az érettségi napján nem voltam ideges. Elkönyveltem, hogy úgyis megbukok.Aztán húztam egyet, és az volt.5-öst kaptam. Ettől olyan jó kedvem lett, hogy utána mindenből csak jókat húztam. De ez csak egy történet a rengetegből.
12/12 anonim válasza:
Én anyagi bőséget vonzok, eddig egy 20.000Ft-os lottóláz sorsjegy, ami tuti hogy ennek köszönhető :)
Ha valami még sikerül, írom :)
Hetente többször is újra meg újra meghallgatom a Titkot, hogy minél jobban magamévá tudjam tenni a gondolatmenetet, hogy hogyan kell pozitív dolgokat érezni...
Neked mennyire sikerül érezni? Nekem ez a rész nehezen megy, valahol ott motoszkál egy hang,hogy mi van ha mégsem jön be? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!