Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha ráléptem egy csigára az...

Ha ráléptem egy csigára az hogyan hat a karmámra?

Figyelt kérdés

A kérdés komoly. Szeretem a csigákat, reggel még sötét van mikor dolgozni megyek és véletlenül ráléptem egy csigára. Nagyon sajnáltam, de ugye ez neki nem segítség.

Olvastam korábban, hogy az ölés a legnagyobb karmikus bűn, akkor is ha az véletlen.

Nem csapok le legyet, se darazsat, a pókot se porszívózom le a sarokból hanem kirakom máshová. Tényleg figyelek mindenre és mindenkire.

2016. okt. 25. 13:52
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

De akkor itt megint felvetődik sok kérdés, például ne vegyünk tejet multikban? Mert ugye szűk kis karámokban tartják a teheneket és abból áll szerencsétlenek élete, hogy fejik őket. Persze falun fejik őket kézzel is, de az sem kellemes ahogy elnézem a teheneket.

5.ös komolyan érdekel a meglátásod, hogy hogyan lehet úgy táplálkozni teljes értékűen, hogy az ne rontsa a karmát? Hús nélkül van élet, tiszta sor.

Mi a helyzet a növényekkel? Az olyan növényekkel ahol a gumót eszed meg és nem a fa termését például, tehát kioltod az életét?

2016. okt. 26. 11:46
 12/18 anonim ***** válasza:
nyilván enni kell.húst és zöldséget is.én csak felakartalak világositani ezzel a húsevés témával.hogy egy csigám majrézol.miközben naponta több száz kis hangyát,apró bogarakat ölsz meg.csak nem tudsz róla.
2016. okt. 26. 17:18
 13/18 anonim ***** válasza:
Bár én spiritualista vagyok, és így nem hiszek a halál utáni büntetésben, a Buddhizmus szerint negatív karmát csak az a tett okoz, amit AKARATTAL, tudatosan követtél el. Te pedig véletlenül léptél a csigára. De még a keresztényeknél is így van, hogy csak az bűn, amit akarattal követsz el. :D Gondolj csak bele, van egy kislány, aki letépkedi egy bogár szárnyait. Negatív karmát okoz? Dehogy, hiszen honnan tudhatta volna ezt a lány, aki csak felfedezi a világot?
2016. okt. 26. 17:45
 14/18 anonim ***** válasza:

sehogy.

ad1 nem volt szándékos.

karmát csak szándékos tettekért kaphatsz

as2 ez egy gerinctelen állat. nem számít.

2016. okt. 26. 18:06
 15/18 anonim ***** válasza:
És ha egy baktériumra lép rá az ember!? Tudod hányat el taposol naponta? Az is egy élőlény! Szerintem neked már nem is maradt karmád!
2016. okt. 26. 20:34
 16/18 anonim ***** válasza:
Szégyen,hogy ennyi bolond ember van ezen a bolygón.
2016. okt. 26. 22:05
 17/18 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!
2016. okt. 27. 06:24
 18/18 anonim ***** válasza:
ahogy látom elég sok embernek felbasztad az agyát ezzel a kérdéssel.másokat idegesiteni is bűn.ez sem hat ám valami jól a karmádra. :D :D
2016. okt. 27. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!