Voltam reiki 1. beavatáson, hogyan kezdek el egy kezelést máson? Csak egyszerűen tegyem rá a kezem a napfonák pontra?
Nem tudom,hogy te milyen beavatáson voltál, sőt hogy egyáltalán az volt-e az. Én még kis füzetet is kaptam amiben minden részletesen le van írva.
Kéztartások, hogy mire jó és mire nem jó a Reiki stb.
Egyszer engem is hívtak egy gyorstalpalóra, ami 2-3 órás lett volna, vagy még annyi sem. Na köszi nem.
A kéztartások sem annyira fontosak, mert az energia úgyis oda áramlik ahová kell.
Amúgy meg barátod a gúglí
reiki hand positions
Aztán válogathatsz :)
"Elnézést, elfelejtettem feltüntetni, (mert így látszik itt kell, mert értelmeset választ másképp nem kap az ember,) hogy normális válaszokat várok."
Normális választ adtam, én vagyok az első itteni hozzászóló. Én is jártam reiki tanfolyamon. És az nem mostanában volt, hanem amikor még esélyesen hiteles, tapasztalt illetők ("mesterek") "avattak". Arra utaltam, hogy az avatási folyamat szerintem kamu, és talán csak azért fanyalodnak erre a "mesterek", mert tisztában vannak avval, h a többséget sajnos csak a felszínnel, a rituálékkal, a hangzatos szavakkal ("avatás", "mester") lehet felvilágosítani arról, hogy bárki által működik az energiaharmonizálás, akár a tenyere által, akár gondolati úton.
De ismétlem: HOZZÁADÓDIK az világ történéseinek folyamataihoz ez. Hannak intenzív ellenhatások is, szóval komplexen kell a gyógyításhoz állni.
Egy-két szélsőséges példa szemléletes, de kicsiben is hasonló (csak arányaiban más) a helyzet:
Ahol jelentős radioaktív sugárzás van (pl jelenleg Fukusimában), nyilván az túl nagy ellensúly, tehát nem elég harmonizálni az energiát, hanem kellő távolságra elköltözni onnan;
Vagy pl: a csontok, fogak eléggé merev, kemény részei a testünknek, pl egy önmagától nem tisztuló gyulladáshoz kevés bármiféle energia harmonizálás, bár ártani nem árt. De az már árt, ha ilyen esetben a páciens nem megy el időben egy jó fogorvoshoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!