Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi az az Iker láng?

Mi az az Iker láng?

Figyelt kérdés
2016. okt. 18. 22:20
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
A cigicsikk vége.
2016. okt. 18. 22:27
 2/9 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

5 millió cikk van egyébként a neten.olvasgass.azért ezt a kettőt küldtem,mert nekem ez a 2 jön be a legjobban.Amúgy miért érdekel ez a téma?Megtaláltad az ikerlelked?

2016. okt. 18. 22:30
 3/9 A kérdező kommentje:
Pont egy kérdezőnek írták ezt h lehet ikerláng.Párommal amúgy mi is sokmindenben hasonlítunk.99% ugyan az a véleményünk.Mindig megérzem ,ha baj történik vele.A viselkedésünk,reakciónk is ugyan olyan.S álmomban láttam őt,mielőtt megismertem.
2016. okt. 18. 22:37
 4/9 A kérdező kommentje:

Mikor írok neki ,nemtudom befejezni,mert hív.Pont rágondolok,csörög a telóm.stb.De lehet ezek csak álltalánosak.S igen olyan mindha mindig is ismertük volna egymást.S mindketten tudjuk,hogy a jó isten akarta hogy mi együtt legyünk. A sógorom azt mondta,ilyen kapcsit nemis látott még.Aztmondta ez a mennyben köttetett! Épp hogy elmegy dolgozni annyira hiányzik,mindha rég nemláttam volna.Gondolok valamire.s kimondja helyettem.s ez nagyon sokszor így van.Hát nemtudom,hogy ez az e

...

2016. okt. 18. 22:55
 5/9 anonim ***** válasza:
Az ikerláng: a 77. bőr lehúzva ugyanarról.
2016. okt. 18. 23:00
 6/9 anonim ***** válasza:

Semmi.

Egy újkori fogalom, tízenpár éve még nem is létezett ilyesmi. Valami külföldi női magazin újságírója találta ki pár éve, és azóta elterjedt idehaza is. Amúgy nagyjából olyan embert jelent, akivel hasonlóan érzel, gondolkodsz.

2016. okt. 19. 13:03
 7/9 anonim ***** válasza:
Az előző által leírtakon kívül semmit, csak egy újabb ezós marhaság.
2016. okt. 19. 18:34
 8/9 anonim ***** válasza:
modern konvektor,télen hasznos...
2016. okt. 19. 18:53
 9/9 anonim ***** válasza:

ha az ikerlàngod akkor te belül érzed hogy az

mindenféle kérdés nélkül :)

ha érdekel bővebben a tèma, irj privàtot :)

2016. okt. 19. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!