Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi lehet a baj? A tanácsotokat...

Mi lehet a baj? A tanácsotokat szeretném kérni. Tesi órán zsámolyokon ugráltunk és észre vettem h fáj és alig birok rá álni a lábamra az az a térdemre. Ha kinyujtom nem megy teljesen és kattog szörnyen fáj. De ha nem mozditom és nem terhelem nem fáj.

Figyelt kérdés
Orvoshoz nem akarok menni egy kis dologal.Mit csináljak?

2016. okt. 18. 08:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
te meg tanuld meg hova kell írni a kérdést gyagyás...
2016. okt. 19. 06:17
 12/13 anonim ***** válasza:
Te is kérdező! Előbb nyisd ki a csipás szemed, aztán fogd meg magad, nyomj az Új kérdésre, olvasd el a kiírást, olvasd el a kategóriákat, majd válaszd ki az Ezotériát, majd olvass el mindent, és válaszd ki az Egyebeket! Ezt csináltad most olvasás nélkül. Van okod röhögni magadon valóban.
2016. okt. 19. 09:27
 13/13 anonim ***** válasza:

1.: ha nekem nincs kukim, akkor mit verjek?

2.: Nekifutásból, mindenféle szuggerálás nélkül legalább 7 helyesírási hibát találtam egyetlen válaszodban. Ez azért is érdekes, mert ahova a válaszkád írod, automatikusan aláhúzza a hibás szavakat. Plusz, a kérdésednek való rendes kategóriát sem sikerült megtalálnod. Felmerül a kérdés: mit gondoljunk rólad? Te talán erre pöcögtetsz otthon?

2016. okt. 21. 07:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!