Ha minden energiából van, miben különbözünk?
Kedves #1. Tisztelem a véleményed és nem pontozlak le, de te is érzed hogy amit írtál semmire sem elég.
Azt is kérdezhettem volna akkor, hogy mi a különbség a szellemek és az egók között? Egyáltalán mik ezek és honnan erednek? Miért?
Az egész világ szellemből és egóból lenne? Kifejtenéd?
Cirmoscicát felpontoztam, mert valószínűleg nő. Sőt ma azon gondolkodtam, hogy ha kuyám lesz, akkor cicának fogom hívni. Vagy ha cicám, akkor hot-dognak.
szabee666 mitől függ, hogy mibem nyilvánul meg, vagy milyen formában van/lehet? Tényleg, milyen formában van jelen?
citromost, most csak a nevedre iszom egyet :) Mondjuk víz hiányom lesz és szomjas leszek.
#5: Így van. De akkor most gravitációból lett az ólom?
Red Vixen mi az a fizikális lét? Miért nyilvánul meg máshogy az egy energia? Hogyan? Mi az, hogy máshogyan létezik egyszerre meg nem a valóságban?
Mi az a foton? Honnan lett az aránya és kirtikus mértéke? Mi az a kötés? Honnan ered? A többi meg inkább kémia...
Delator mik azok a alapvető kölcsönhatások?
Azt mondod, hogy te is és én is kölcsönhatás vagyunk? Még pedig ugyanolyan kölcsönhatás? Vagy 2-3 kölcsönhatás mix-e? (amit még mindig nem tudunk honnan van)
Lehet tényleg csak a mértékek számítanak és a pozíció? Bár még akkor sem kapunk választ arra, hogy honnan mérték és a hely.
A másik pedig, hogy attól mert valamilyen sületlenség teli van idegen kifejezésekkel, vagy egy tanár mondja, még lehet méretes nagy baromság.
Nem kell elhinni valamit, amit nem értesz.
"Azt mondod, hogy te is és én is kölcsönhatás vagyunk? Még pedig ugyanolyan kölcsönhatás? "
He? Nem, nem te nem vagy kölcsönhatás. Te k*csöghatás vagy!
Nem hiszed el, de Red Vixen-nek van egy teste fizikai léten belül meg kívül is, és a fizikai halála előtt utolsó per pillanatban teleportál a másikban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!