Vannak itt tisztánlátók vagy léleklátók?
Figyelt kérdés
Pár kérdésem lenne2016. szept. 17. 21:17
1/5 anonim válasza:
már megint egy ingyen kérdező
szerinted nem unja az akinek ilyen képességei vannak hogy megint le akarják húzni?
2/5 anonim válasza:
Ha lezuhanyoztam, és kinyitom a szemem, akkor látok is, és tiszta is vagyok, tehát tisztán látok.
A legtöbb tisztán látó azonban publikusan nem igazán szokta ezt bevallani, esetleg részben és inkább személyesen egyesek előtt. Csak mert higiénikus ember.
3/5 anonim válasza:
Ezért mert suták vagytok a témához, nem kellene és nem túl bölcs leszólni a másikat.
Mégis milyen kérdésed lenne hozzájuk, amikor is minden kérdésedre a válaszod ott van benned!
4/5 anonim válasza:
Szerintem senki nem szólta le, csak annyira se lát, hogy lássa, másnak lehet ez teher is.
5/5 anonim válasza:
Ha látó lennék válaszolnék,de neten nem jön át az energia amúgy rendesen,nagyot lehetne tévedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!