Nem gondolom magam médiumnak sem látónak, csak azt szeretném hogy vége legyen ennek. Mit kellene tennem? (agy mit nem) Nem kérek szemétkedő hozzászólást, nem muszáj elhinni amit írtam!
Figyelt kérdés
Vannak megérzéseim, látomások, és előre megálmodom dolgokat.De nem szeretném ezt, próbálom elnyomni magamban, nem adni a megérzésekre, nem szeretném ezt, már teljesen kivagyok. Mindig bejönnek ezek a megérzések, azt is tudom kivel fog történni valami rossz. Gyomor göcsöm van,nagyon rossz érzés. Hogyan vethetnék ennek véget?2016. szept. 8. 09:34
11/12 anonim válasza:
Nem lehet elnyomni.én se tudtam csak alcohol vagy cigizni. Tompitod az 5érzéket ezzel igy a hatodikat is.sajnos van ez igy.hobbi Ami lefoglal semmi spirituális érdeklõdés.és jò lesz.
12/12 anonim válasza:
Képzeld nekem is ijesmi volt egy két éve és tök rossz volt nekemis nekem szerencsére csak egy 5-6 hónapig volt ez. Neked mióta van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!