Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi ez a macska?

Mi ez a macska?

Figyelt kérdés
Multkor leültem este a kertbe a padra, és nem sokkal később megjelent egy macska a semmiből odajött hozzám, leült elém nézett majd feljött az ölembe de letettem és elballagott.. Ma megjelent a bejárati ajtónál ( úgy hogy kutya is van de nem parázik) és be akart jönni.. kinyitottam az ajtót megint nézett .. adtam neki macskatápot nem is érdekelte.. Mit jelenthez ez? Köszi a válaszokat
2016. aug. 15. 23:23
 1/4 anonim válasza:
Mondjuk, megtalált a szomszéd barátságos macskája?
2016. aug. 15. 23:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Éhes és rajtad kaja szagot szimatolt vagy egy volt barátod reinkarnációja. Adj neki Whiskast. A macskák azt vennének
2016. aug. 15. 23:54
 3/4 Legoman ***** válasza:

Nekem is volt már dolgom macskával. :)

Mikor mentem egy sötétebb utcán keresztül, nyávogást hallottam, de egyre hangosabban. Nem láttam a macskát (sötét volt), de elkezdtem keresni a telefon lámpájával. Sikerült is megtalálni, ott volt mellettem egy fekete macska. Elkezdett hozzám dörgölőzni. Megsimogattam, majd mentem tovább, de követett végig. Mivel a boltba nem vihetek be állatot, ezért mondtam neki, hogy várjon itt kint. És mint, aki értette szavam, felugrott egy kerítésre és leült, nem követett. Mikor kijöttem a boltból, akkor ő leugrott a kerítésről, és követett tovább. Én adtam neki egy darab zsömlét, majd ott hagytam. A zsömle eltűnt, és a macskát azóta se láttam.

De mondjuk nem is foglalkoztam annyira a dologgal. :)

2016. aug. 16. 09:46
 4/4 Legoman ***** válasza:

Elfelejtettem leírni, hogy szerintem csak egy kis törődésre vágyott az a macska.

Az állatok megérzik, ha valaki szereti őket, és azokhoz barátságosabban közelednek. :)

2016. aug. 16. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!