Mi a véleményetek a Paranormal activity összesről?
Én 1-3-ig néztem meg mert nem bírtam továb. Én eléggé szellemhívő vagyok sok minden ilyet elhiszek de ezt még én is látom hogy kanu pedig a leírása szerint igaz történeteket mutat be. De nagyon látszik hogy többek között kötéllel húzkodják ide-oda az embereket + állatokat meg vagy a 2-ben vagy a 3-ban van az a jelenet amikor a konyhában az összes szekrény ajtó egyszerre kivágódik. Többek között azon is látszik hogy kötéllel van.
Egy szóval mi erről a véleményetek.
u.i. bocs ha van benne helyesírási hiba telóról írtan
előre is köszi a válaszokat
ha hiszel a szellemekbe, akkor miért nem nézel utánna a témának hogy valójában milyenek is?
a filmeket a nézettség miatt csinálják hogy minél jobban megijedj..
semmi alapja
és semelyik horror film sem igaz!
hiába irják oda hogy igaz történeten alapszik
aki találkozott vagy látott már eltávozott lelket az tudja az igazságot
hogy egyáltalán nem félelmetesek
ők is félnek tőlünk...
Attól, hogy odaírják "Igaz történet alapján", még semmi sem lesz igaz. Ez egy nézettségnövelő marketing trükk. A néző jobban át tudja élni, hogy "megtörtént", de a legtöbb ilyen filmnek köze nincs a valósághoz. Ugyanúgy a forgatókönyv író fantáziája jelenik meg benne, mint egy mesében, és a valóságot legfeljebb nyomokban tartalmazza.
Mint a Túró Rudi a földimogyorót.
koszi az eddigi valaszokat es a kesobbieket is elore
de am bem az a lenyeg nekem hogy igaztorteneten alapszik hanem hogy altalaban az ilyen gilmek sokkal jobban vannak megcsinálva de ebben szarabbul vannak megcsinalva a dolgok nint barmeik 1970 elotti filmben.
meg ennel a legtobb ilyentemalyu youtube-os trollkodasok is jobbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!