Perverzió mennyire befolyásolja a spirituális fejlődést?
Sziasztok,
ha valaki bepisilős csajokra önkielégít napi szinten az mennyire káros az illető lelki egészségére?
A meditáció, jóga, egyéb spirituális gyakorlatok nem érnek semmit sem ha valaki mellette így él?
A perverzió mennyire lehet hátráltató tényező a spirituális emelkedésben?
Köszönöm előre is a válaszokat!
25/F
Egyrészt relatív, mi számít perverziónak.
Az meg végképp nem egyértelmű, milyen kaotikus eszmerendszer húzódik meg a "spirituális fejlődés" fogalma mögött.
Igazából a Földre mindenki gyógyulni érkezik, szóval ilyen vagy olyan lelki betegségek mindenkinél előfordulnak, ennek csak egy speciális esete a bármiféle perverzió. Nem gond amúgy, ahogy haladsz a spirituális utadon, egyre kevésbé fognak érdekelni azok a dolgok, amik régebben érdekeltek (a perverzió is ide tartozik). Lényegében a Föld egy szanatórium és pont így működik, így tudunk spirituálisan tisztulni, mielőtt tovább lépnénk (mielőtt meghalnánk). Szóval semmi gond :) Szerintem sokkal kellemetlenebb, hogy a megszületésünk előtt mindent elfelejtünk és mindig kezdhetjük elölről az egészet újra meg újra, de biztosan ez sem véletlenül van így :)
Lesznek, akik lepontoznak majd, de azért írtam le, mert nekem már sikerült kigyógyulnom ilyen-olyan lelki bajokból, kizárólag a spirituális utam követésével.
Sok év. Nagyon sok év.
Az első 12 évben csak vakon tapogatóztam, fogalmam sem volt, hogy merre induljak. Aztán történt valami az életemben, eget-földet megrengető változás és akkor végre ráleltem az útra :) A legnagyobb áldás, ami emberi lényt érhet :)
(#4)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!