Mik azok a tipikus balszerencsék, amik mindennap megtörténnek az emberrel?
Figyelt kérdés
Pl. lekési a buszt, leönti magát, elhagyja a telefonját...
Mik vannak még?
2016. júl. 25. 19:14
1/13 anonim válasza:
Összetöri bármijét (pl. telefonját, de akár magát is), elveszti az iratait, a szüzességét...
Nem egymáshoz illő zoknit vesz fel (elkeveri),(ki)fordítva vesz fel valamit, cukor helyett sót rak a teába.
2/13 anonim válasza:
Beveri a könyökét vagy más testrészét; leeszi magát; becsúszik a hígfos.
3/13 anonim válasza:
Elmegy a net online játék közben. Vagy az áram.
5/13 anonim válasza:
Bedöglik egy háztartási készülék.
8/13 anonim válasza:
Nekem ma pl. úgy indult a napom, hogy kb. öt órát aludhattam, alig bírtam felkelni, majd nekiálltam reggelizni, és a konyhában szétszórtam a reggeli kajámat mindenhova. Ok, semmi gond, majd elindulok 10 perc késéssel és már majdnem a hévnél jut eszembe, hogy nem is 10-re kell menni hanem 11-re. Szóval aludhattam volna még simán 1 órát. Így nem hangzik olyan borzasztónak, de nekem ez akkor a reggeli órákban nem indította valami kellemesen a napom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!