Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki hisz a...

Van itt olyan aki hisz a reikiben?

Figyelt kérdés
Voltál-e kezelésen, mit éreztél? És utána volt valami? Minden válasz érdekel.
2016. júl. 23. 23:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
Ammeg mi?
2016. júl. 23. 23:44
 2/15 anonim válasza:
Szia, én beavatáson voltam, priviben beszélgethetünk, ha érdekel.
2016. júl. 24. 04:35
 3/15 anonim ***** válasza:
Tényleg az mi?
2016. júl. 24. 07:14
 4/15 anonim ***** válasza:
0%

Nekem van egy Reiki AROLO tanár barátom, de ettől függetlenül nem hiszek benne. Órákat tudunk vitázni a Reikiről, de a barátságunkra ez nincs kihatással. Amúgy sokan hisznek benne, sokan járnak hozzá kezelésre.

Egyszer láttam is egy ilyen kezelést, de nem nála, hanem amikor kórházban voltam, mellettem egy 60-as rákos férfi feküdt, és hozzá jött egy reiki gyógyító, hát én nagyon viccesnek találtam, de nyilván aki hisz benne, annak sokat jelent ez, főleg egy gyógyíthatatlan betegnek talán az utolsó fűszál, amiben még megkapaszkodhat. Amúgy maga a hit gyógyíthat, tehát bármi, ami hitet és reményt adhat, nevezhetjük ezt akár Reikinek is.

2016. júl. 24. 09:47
 5/15 anonim ***** válasza:
5%
Az meg mi a gyászkereszt?
2016. júl. 24. 10:17
 6/15 A kérdező kommentje:
A kérdést azért tettem fel, mert találkoztam egy nővel aki ezzel foglalkozik. Napok óta ezen rágódok. Azt modta látja a dolgokat. Rátapintott egy két dologra,DE közben mással is beszélt és fizetnem is kellett. Akkor ő egy manipuláló kuruzsló ezek szerint. Hiszek az energiákban, de ezt nem bírtam bevenni.
2016. júl. 24. 19:08
 7/15 anonim ***** válasza:
Miért lenne manipuláló kuruzsló? Ez csak az én véleményem, hogy a hit gyógyít, de a barátom szívvel-lélekkel csinálja, és szerinte a hitnek ehhez semmi köze. Leszögezném, hogy a reikisek nem szélhámosok, ők hisznek ebbe, úgyhogy nyugodtan menj hozzá. Ha hiszel az energiákban, akkor meg pláne.
2016. júl. 24. 19:25
 8/15 A kérdező kommentje:
Ácsi! Nem nézem le a reikit! És senki tudását sem! Sőt sok mindenben hiszek is.
2016. júl. 24. 20:08
 9/15 A kérdező kommentje:
Csak ott a csak! Hogy meddig igaz gyógyítás és honnan csalás!?!
2016. júl. 24. 20:10
 10/15 anonim ***** válasza:
Ezt laikusként nehezen lehet megállapítani, és elég szubjektív is ez a téma. Sokak szerint az összes ilyen gyógyító csaló, így neked kell húzni egy vonalat, hogy meddig hiszel, és meddig nem. Ha nem szimpatikus az illető, és olyan dolgokat tesz és mond, ami elbizonytalanít, nem bízol maximálisan benne, akkor ne menj hozzá. Esetleg a végzettségét igazoló dokumentumot elkérheted tőle, ha nincs a falon bekeretezve, de érdeklődhetsz is utána a környéken. Ha régóta csinálja, akkor biztos kialakult már egy köre.
2016. júl. 24. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!