B2man kérdése:
Tudnál értelmes kérdést feltenni egy földönkívülinek?
Figyelt kérdés
Nagyobb a tudásuk, de nem mindentudók, vagy mindenhatók...2016. júl. 22. 20:40
2/9 anonim válasza:
Ha találkoznék egy hús-vér földönkívülivel már az egy hatalmas válasz lenne a kérdésemre. Nekem az is elég lenne. Mégis milyen más kérdést tehetnék fel neki? Amúgy, ha valami bonyolult tudományosat kérdeznék vagy megkérdezném hogyan működik az űrhajó hajtóműve amúgy se értenék belőle egy kukkot se. Egyrészt nem én vagyok Einstein, másrészt nem értek földönkívüliül. Sajnos nem volt pénz rá, hogy földönkívüli nyelveket tanuljak.
3/9 anonim válasza:
Van szám, az IQ-m pedig nem 90, úgyhogy úgy tippelem, igen.
4/9 anonim válasza:
Tudnék, csak szerinted ért magyarul.
5/9 anonim válasza:
Meg tudná-e mondani a jövő heti lottószámokat?
7/9 anonim válasza:
Ha marsiak lennének, megkérdezném hogy ők hogy készítik a horoszkópot? Szóval például, ha a Vénusz a Bak jegyébe emelkedik, az igaz a Földről nézve. De a Marsról ez hogyan működik? Mi van, ha a Föld emelkedik a Bak jegyébe? Ezt mindenképp tudnunk kell, ha már Douglas Adams felvetett ilyesféle kérdéseket!
8/9 anonim válasza:
En csak ennyit kerdeznek:
Nincs egy felesleges hely a hajotokon? Megpattannek a bolygomrol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!