Magyarázzátok el, kérlek: mi az, hogy "óm" jelű beavatott? Mi a jele és hol található (melyik csakrában)?
Harmadik szem vagy homlok csakra.
Köszönöm szépen, nagyon érdekes, hogy neked ez jutott eszedbe. Az Aum szimbólumról már hallottam, de azt hittem, hogy valami másról lehet szó az "óm" esetében.
Neten ilyeneket találtam:
Pl:
"Az előbbiekben fizikailag érzékelhető külső jegyekről tettünk említést. Ám akkor úgy illő, hogy egy a hétköznapi emberek számára kevésbé érzékelhető jelről is beszéljünk, s ez az a bizonyos Óm-jelzés, melyet az Arvisurák oly sokszor megemlítenek.
A beavatottak, azaz a 4 mikronos nagylelkek bírnak egy bizonyos isteni eredetű lélekrésszel, ami által különleges, paraképességekkel rendelkeznek. Ezt az égi eredetű lelket csak a sámánok és beavatottak képesek látni, illetve érzékelni, méghozzá oly módon, hogy egy lilás, ködszerű háttérben egy fényes kereszt alakot látnak a homlokukon. Ez nevezik Óm-jelzésnek."
"Az Arvisurában is több helyen, több beavatott születéséről följegyezték azt, hogy foggal született, így pl. amikor egy Szente nevű fejedelemasszony világra hozza a beavatott Óm-jelzéssel született kislányát, Sikilát, róla is lejegyzik, hogy foggal született. Sikila a korának legmagasabb, 24 karátos beavatottja volt, akit születésekor Kaltes asszonynak ajánlottak föl. Márpedig akárkit nem lehet ilyen magas szintű entitásnak felajánlani, csak azt, aki bír azokkal a bizonyos képességekkel, ami a kapcsolattartáshoz szükséges."
Ahogy látod, itt keresztről írnak - emiatt nem értettem, hogy az miért "óm"? Elképzelhető az, hogy úgy van, ahogy írtad és az aum szótagra gondoltak!
Várom véleményedet - ha van! :-)
Az is érdekel, hogy a kereszt szimbólum biztosan a homlokon van-e ilyen esetekben, illetve, ha valaki látja, nagyon örülnék, ha írna! :-)
Hát erről én még nem hallottam / olvastam, pedig itt van az Arvisura itt van a polcon :)
Nem értem pontosan, hogy miről írnak, mert amit én érzékelek / tapasztalok, azt szerintem bárki láthatja, aki elég mélyen elmerül a spirituális világban.
Nem zárom ki természetesen a beavatottak vagy kiválasztottak létezését sem, mert mivel a szellemi fejlődés abszolút végtelen, így nyilvánvalóan vannak olyanok, akik előrébb járnak, míg mások meg hátrébb.
Látok én is dolgokat néha, leggyakrabban a jövőt, de van, akinek a Lelkét is látom, ám nem láttam keresztet a homlokán még sosem :)
Köszi!
Nem olvastam az Arvisurát én sem, csak a neten nézelődtem.
Megtennéd, hogy belelapozol a könyvedbe - hátha megtalálod ezt az "óm" témát?
A jövő és Lélek látásoddal kapcsolatban szívesen olvasnék bővebben, ha írnál (akár privát üzenetben). Aurát látsz?
Hogy kell érteni, hogy látod a Lelket? Az aurát? Vagy azok különböző dolgok?
Belelapoztam, de mivel 1000+ oldalas (2 kötetben), ebbe most nem kezdenék bele :)
Írok egy pár szót priviben is, de talán inkább majd holnap folytassuk, késő van már :)
Igen, persze, amikor ráérsz. Bármikor írhatsz, amikor van kedved.
Köszi, hogy belelapoztál - igen, azt tudom, hogy igencsak terjedelmes mű! :-)
Ha jól emlékszem, Franz Bardon- Az igazi beavatás útja könyvben láttam ezt a kifejezést.
Ebből az "Aum"-ból ered minden.
Meg is van:
Ebből eredően, gondolom a 3.-dik szemhez van köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!