A 333-mas szám fűződik valahogy a démonokhoz?
Figyelt kérdés
2016. jún. 18. 11:12
11/15 anonim válasza:
Tévedsz most az egyszer Lucifer felhasználó! Ismerlek már mindenhol látom a válaszaidat :D és mindig megfontolandó, de most kivételesen tévedsz...,ugyanis léteznek Démonok! Nem is akármilyenek... ,és ha konyítanál valamit a neveddel kapcsolatban tudhatnád,hogy Luciferrel bukott angyalokból váltak ki, a Démonok. >;) Én találkoztam velük, nem egy alkalommal! 1x le írom,de nem itt,s nem most...
12/15 anonim válasza:
jah.... és hogy tisztázzuk a kérdést a 666 Lucifer száma a 999 ellentettje, mert Isten jele a 9 es szám így a 333 ha végig gondoljuk, emberi számnak minősíthetőek, mivel a 6 hoz 3 kell, hogy 9 lehessen voltaképp az emberre vall a démonok származása, és az emberek útja,Ádám és éva idején oszlott 2 irányba a 333 legendája mint köztudott, kiderült az első emberpár Ádám,és "Lilith" volt! majd Lilith felsőbbrendűnek képzelte magát Ádámnál,ezért Isten kiűzte az édenből,majd Ádám szomorú bánatára teremtette meg Évát, az oldal bordájából! Na de most jön a lényeg! Lilith-ből lett a Démonok szülője,és félfajzatokkal keveredett,azokból váltak ki a Démon családok...így kapcsolódik a démon,és az ember számmisztikai eleme a 333-hoz! "Nem véletlenül Álmomban 3 Démon jelent meg"! érdekes összefüggések vannak, a dolgok között,mint pl:. Ember és Démon között!
13/15 Roxy333 válasza:
Nem,én csak egy ember vagyok! :P
14/15 anonim válasza:
Roxy,szerintem egy Démon leszármazottja vagy... vagy is Lilith től való vagy.... >;)
15/15 Roxy333 válasza:
Hát látod,miket meg nem tud az ember saját magáról a gyakorin :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!