Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi várr ránk ha meghalunk...

Mi várr ránk ha meghalunk szerintetek? :D Miben hisztek? Mi történik a lelkünkel? :D

Figyelt kérdés

Aminap betèptem mint az àllat , ( hozzàteszem utàlom az egyhàzat a papokat mind 1 tolvaj kcccsog ) de amikor beflesgeltem 1 àdàm ès èvàs rövid animàciòs filmecskèt , olyan csodàlatos volt :) Ùgy remènykedem benne hogy lètezik menyorszàg ahol màr nincs stressz , nincs baj.. hiszen a föld is 1 èden lenne ha nem b**znà tönkre ez a sok rossz. Olyam csodàlatos ez az egèsz, ha belegondolsz ..màr az is felporget.

Mesèljètek el a ti gondolataitokat is pls :)

(Ja ès nem egy 60 èves jehova tanuja vagyok)

19f

#Isten #hit #spiritualitàs
2016. jún. 16. 23:31
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Ajánlom figyelmedbe a klinikai halállal kapcsolatos józan tanulmányokat. Már most szólok, hogy nem az okkultizmusba hajló önjelölt kutatók eszmefuttatásaira gondolok, hanem szigorú tényközlésre szorítkozó beszámolókra.
2016. jún. 17. 08:20
 12/35 anonim ***** válasza:
69%

szerintem semmi. jó lenne persze,hogyha lenne egy másik hely ahol a már halott szeretteinkkel újra együtt lehetnénk. de sajnos nem hiszem,hogy van. legalábbis racionálisan végig gondolva nincs semmi.

perszer régen mást gondoltam..de azóta mérnökként eléggé beleástam magam a természettudományokba.. és nem nagyon tudok már hinni a Mennyországban vagy éppen a Pokolban

2016. jún. 17. 08:44
 13/35 anonim ***** válasza:
34%
Pokol valóban nem létezik, ezzel csak ijesztgetni akarnak. A Mennyország pedig vagy a "Földre fog leszállni" (ha megérjük), vagy mi fogunk oda eljutni. Legbelül mindenki jó, nincs rossz ember, csak gyenge ember. Mert bárki lehet jó, ha úgy dönt, hogy az akar lenni. És ha mindenki így döntött volna, már rég a "mennyben" élnénk.
2016. jún. 17. 09:01
 14/35 anonim ***** válasza:
45%
A DNS-ben tárolt információ egy része például szervátültetéskor átadódhat a donort kapó személybe. Ezt a jelenséget a világ minden részén megfigyelték. És ha az életben szerzett információk egy részét a DNS is tárolja, akkor ebben nincs is semmi meglepő. De megfigyeltek olyan különös jelenséget is hogy az információ átadódhat másik személybe máshogy is, vélhetően telepátiával. Például amikor háborús időkben meghalt valaki a kórházban, a mellette fekvő túlélő olyan élményekre "emlékezett" amiket kizárólag az elhunyt tudott. Ezt például autóbaleseteknél is megfigyelték. Tehát olyan hogy lélek nincs, csak információ. Amit az életben szereztél, élmények, emlékek, stb. Ez az információ a DNS és a másik tároló az agy pusztulásakor szintén megsemmisül alapesetben. De ahogy a példákban írtam, a természet még fel nem tárt módszerekkel talán meg is menekítheti ezeknek az információknak egy részét. A nép persze tudománytalanul szokta megközelíteni ezeket a még fel nem tárt jelenségeket és például lélekvándorlásnak nevezte el az említett kórházi esetet. Persze tudományosan még nem boncolgatott mindez, ezért például a kórházi eset történhetett akár úgy is hogy a haldokló elmesélte élményeit a mellette fekvő túlélőnek.
2016. jún. 17. 09:45
 15/35 anonim ***** válasza:

Elsőnek én is azt gondoltam, hogy ezzel tisztábban fogom átlátni a dolgokat.

De épp ellenkezőleg!

Csak leépít szellemileg.

A lélek elhagyja a testet.

Lehetséges az is, hogy ki hagy egy reinkarnációs ciklust és megpihen.

De akár "azonnal" új testet ölt.

A lelket úgy képzeld el, mint egy "ruhát".

Van egy bizonyos élettartama és nem halhatatlan.

Inkább a szellemre mondanám, hogy halhatatlan.

Na de nem megyek bele jobban a témába.:D

Meghalsz, újjászületsz kész.

(Ez az én nézőpontom) :D

2016. jún. 17. 09:54
 16/35 anonim ***** válasza:

Mennyország mi? Én már voltam ott nagyon büdös meg minden. Az angyalkák úgy harapnak az almába, hogy le se szedik a fáról és a mennyország tele van almafákkal, de mindegyik alma férges és bele van harapva. Édennek hívják, de inkább mondanám a férgek és a madáremberek melegágyának, sőt legtöbb angyalka madárinfluenzás, vagy legalábbis hordozó.

Szerintem miután meghalunk egyenesen megyünk a levesbe.

2016. jún. 17. 10:37
 17/35 anonim ***** válasza:
57%
Egyébként a keresztény vallásban ezek a papnak nevezett ipsék játszák a szentet közbe meg halomra derül ki, hogy kurják a qurvákat és az árvákat. Nagyszerű egy közösség. Bort isznak és vizet prédikálnak.
2016. jún. 17. 10:44
 18/35 A kérdező kommentje:
Hàt èn nem tudom hogy mi lesz a halàl utàn , de tènyleg nem , :D De remèlem mèg talalkozom a szeretteimmel vagy 1 szebb helyen vagy 1 màsik èletben :D
2016. jún. 17. 10:59
 19/35 anonim ***** válasza:
59%
Egyszer volt egy nagyanyám (talán körülbelül 1-2 éve, tudja már a f* szom) Ő is keresztény volt, de közben maga a Sátán ennek ellenére tényleg a keresztény vallás szerint élt meg minden. Később aztán Isten annyira szerette, hogy tüdőrákban elvitte magával. Biztos nagyon jól sorakoznak odalent. Volt neki egy fia is ő felakasztotta magát valamikor régen a csillárra, ő is nagyon szerette ezeket a vallásos izéket. A lelke biztos ott van Lucival. Volt egy unokatestvérem őt a kórházból vitték el az angyalkák. Jah, még a növérem autóbalesetben költözött el a túlvilágra. Egy valamit, viszont biztosra tudok, hogy egyik sem jön visszaköszöni. Egyedül halált hagynak maguk után. Vajon mi lesz veled, ha meghalsz? Kb. Egy évvel ezelőtt nagy vihar volt a közeli temető néhány sírja beszakadt (franc tudja miért) Hogy is mondjam... nagyon szép látvány tárult elénk azzal kapcsolatban, hogy pontosan mi is történik a halál után.
2016. jún. 17. 11:05
 20/35 anonim ***** válasza:
50%
A halálközeli élmények beszámolóiban van néhány közös tulajdonság. Például a fény, hihetetlen nyugalom érzése, szeretteikkel való találkozás, önmaguk testének látása felülről, az életük "filmjének" lepergése...stb. Néhányan angyalokkal is találkoznak, akik elmondják nekik mi a feladatuk még a Földön amiért vissza kell térniük. Mások egy nyugodt hanggal beszélgettek és még sorolhatnám. Szerintem ezekben van valami. Nem lehet véletlen Ennyi egybeesés.
2016. jún. 17. 11:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!