Érdekes képességek fejlesztéséhez mentort keresek!?
Először is, szeretném azokat megkérni, akik nem hisznek a természetfeletti dolgokban, hogy hagyják el a kérdésemet, ne is vegyenek róla tudomást. Köszönöm.
Sokat töprengtem, mire ki mertem írni ezt a kérdést, de hátha sikerrel járok.
Szeretném olyan ember(ek) segítségét kérni, akik tényleg értenek a kézzel való gyógyításhoz, egyéb, talán ezzel járó (?) képességek fejlesztéséhez. Sokan mondták már, hogy menjek el egy ilyen hozzáértőhöz, és kérjek segítséget tőle képességeim fejlesztéséhez, de félek ezektől, mivel tudom hogy manapság az ilyen "hozzáértők" jelentős hányada kitalálja magának hozzáértését.
Szeretnék valakitől segítséget kérni, hogy mit lehet kezdeni ezekkel, és hogyan fejleszthetem őket. Ha úgy tetszik, akkor egy természetfeletti mentort keresek, ha lehetséges akkor Budapesten:-)
Ha kérdés van, üzenetben szívesen írok részleteket, itt azonban -a trollkodók miatt- nem részletezném.
25/L
Én nem vitázok, csupán tényeket közlök :)
én úgy gondolom hogy a vallàsok csupán különböző ajtók egy ugyanazon az ajtón
Életem során mindegyiket kipróbáltam, megtapasztaltam mire rájöttem hogy felesleges mert mindegyik ugyanaz..
Lucifer, nem tudsz olvasni? Világosan megkértem azokat, akik csak trollkodni jönnek, hogy hagyják figyelmen kívül ezt a kérdést. Nehéz megérteni?
Ez a kérdés azoknak szól, akiket érdekel a téma, és nyilván hisznek benne.
Az eddigi normális válaszokat nagyon köszönöm, várom a továbbiakat!:) Többségeteknek válaszoltam mindenre privátban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!