Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az mennyire befolyásoló...

Az mennyire befolyásoló tényező hogy pszichoterápián férfi vagy nő kezel?

Figyelt kérdés
Nem csak terápián, lehet az személyiség fejlesztő is. Nem tudom, én úgy gondolom férfiként, hogy nagyobb bizalommal fordulok férfihez mintha csak egy baráti beszélgetés lenne, mert azonos nem, hasonlót élhetett át, Igy jobban ismeri tudja miről van szó, és jobban rálát a dologra.
2016. máj. 11. 16:05
 1/4 anonim ***** válasza:
A módszer tudása és alkalmazása a lényeg , nyitott vagyok fiatal és idősebb nők férfiak felé is .
2016. máj. 11. 16:14
 2/4 anonim válasza:
Szerintem olyan neműt válassz, amelyik szülőddel problémád volt, mert erőseben felszínre tud bukkanni a gond és többet tud segíteni.(ha a szülőkből "ered" a problémád) De pl. pszichodrámán ezért van két ellentétes nemű vezető, hogy mindkettőt megtapasztald.
2016. máj. 11. 18:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Bizalom kérdése. Ha te jobban bízol egy férfi terapeutában, akkor számodra egy női terapeuta nem lenne alkalmas, hogy elérjétek a kívánt hatást. A fejlesztő, és terápiás foglalkozások csak akkor fejtenek ki hatást, ha megvan benned a bizalom, és a lehető legkevésbé érzed magad feszélyezve.
2016. máj. 11. 18:30
 4/4 Fish1 ***** válasza:
Szerintem nem nemtől függ. Olyan emberhez menj, aki szimpatikus neked, mert ha nincs meg egy alapvető szimpátia, akkor nem leszel bizalommal az ember iránt. Enélkül meg nem fog működni.
2016. máj. 11. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!