Ha valaki kizárt engem, akkor már soha többé nem léphetek kapcsolatba vele?
Próbáltam ráhangolódni valakire, egy darabig egyre tisztábban éreztem, majd egyre kevésbé, és végül teljesen kizárt engem.
Egyszer már történt velem ilyesmi, de akkor én bontottam a kapcsolatot, amihez a másik félnek adott ígéretem szerint azóta is eleget teszek, és ezen a módon azóta sem próbálok "ráhangolódni" vagy nem tudom mi a helyes szó rá.
De most nem ez történt, a másik fél zárt ki engem. Próbáltam többször azóta, a helyzet változatlan, nem érzem őt.
Tehetek valamit? Gondolom ez csak rajta múlik. Ammyira elszomorít, nem akarom elveszíteni. Személyesen pedig a közeljövőben nem tudom megkeresni. Így még csak azt sem tudhatom miért.
Igen, tudom, ez őrülten fura érzés. Megvolt ez velem visszafele is, az én elmémben is "matattak" már, többnyire ez oda-vissza megy, ha én ráhangolódok valakire (többnyire azért, mert nagyon érdekel(és fontos nekem)), akkor én is megnyílok előtte, és ha egy picinyke érzéke is van hozzá, akkor a másik fél is tud érezni engem. Ez mély bizalom híján elég nyugtalanító tud lenni - bár én legalább tudom, hogy mi is ez.
Valahol megértem, ha emiatt kizárt engem, és tudom, el kellene fogadnom a döntését. Próbálom, de közben meg annyira elkeserít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!