Belegondoltatok már abba, hogy mi van, ha az egész élet csak egy álom, vagy más?
Figyelt kérdés
Én sokszor belegondolok abba, hogy mi van, ha ez az egész világ nincs is. Pl amikor kiskoromban játszottam a babákkal. Lehet, hogy velünk is csak valami játszik? Amikor erre gondolok, nagy fehérséget látok, és olyan fura érzésem van. De egy másodperc alatt szertefoszlik, és visszanyerem a józaneszem.2016. ápr. 6. 08:03
11/17 anonim válasza:
Egész kiskoromtól fogva ezt érzem. Álom az álomban az élet, és egyszer felébredünk belőle egy "reálisabb realitásba". Aztán vagy tovább ébredünk abból is, vagy visszaalszunk emebbe.
12/17 Zepney válasza:
Hát csak eszembe jutott.. mivel ott is kreáltak egy világot amit bár ők tudták,hogy nem valódi de azért mennyire élethű volt már.. :D és,hogy terveznek ehhez hasonlókat, sőt már vannak is, és eszembe jutott ,hogy lassan a technikának köszönhetően meg se fogjuk tudni különböztetni a valóságot, a virtuális valóságtól :D
13/17 A kérdező kommentje:
És vajon van élet a halál után? Én szeretném, hogy tényleg legyen utána egy olyan hely ahol az embereknek nincs több fájdalom, csak boldogság. Viszont ha nincs ilyen hely, akkor inkább semmilyen se legyen. Újjá fogunk születni? És ha igen, akkor a mostani énünkre már nem is fogunk emlékezni? Hiszen nélkülünk is ugyanúgy megy tovább minden.
2016. ápr. 6. 10:59
14/17 death42 válasza:
Még nagyon messze vagyunk attól, de SAO-t inkább egy élő szereplős MMORPG-nek lehetne nevezni, mintsem álomnak. :D
15/17 anonim válasza:
hát ezek engem is érdekelnének.....:(
16/17 anonim válasza:
Ezek tényleg nagyon fura dolgok. Abban hittem, hogy a halál után minden kerdesemre valaszt kapok, de most már inkább azt gondolom, hogy a halál uta nemy lesz semmi, úgy ahogy számunkra a születes elott sem volt semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!