Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit érezhet egy haldokló ember?

Mit érezhet egy haldokló ember?

Figyelt kérdés
Mama nem olyan rég halt meg, danatos volt! Olyan érdekes dolgot láttam rajta és a szemébe amire nem találok szavakat halála előtt pár órával! Nézett felém de mintha átnézett volna rajtam és a szemei talán úgy tudom mondani h sötétek voltak! Mit érezhetett ? Fájdalma elmondása szerint nem volt! 23/L
2016. márc. 27. 16:26
 1/5 anonim ***** válasza:
63%
nem tudom, de nem is akarom megtudni
2016. márc. 27. 21:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom. Az én mamám is így halt meg, de szerintem neki voltak fájdalmai. Amikor megfogtam a kezét, akkor engem nézett, szóval biztosan látott. Sajnos, ahogy legalábbis le tudtam olvasni róla, félt, de már nem tudott beszélni.
2016. márc. 28. 12:03
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen rám is rám nézett mama de olyan volt mintha túl nézett volna rajtam! Furcsa volt nagyon amit rajta láttam beszélni is beszélt mert ha kellet neki valami szolt de mintha akkor nem lettek volna érzései felém! :(
2016. márc. 28. 20:23
 4/5 anonim ***** válasza:
72%
Nemtom de migrénnél fájdalmasabb nem nagyon van... 1x rápiáltam migrénre és a kezembe szurtam a kést es lesetaltam az ügyeletre mezitláb... tanulság h a migren melet mindent leszarsz
2016. márc. 28. 21:50
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Sokan az elmúlás előtt olyanokat látnak ,és beszélnek velük akik már régen meghaltak.Ők már a túlpartot érzékelik.Sokszor láttam ilyet.
2016. márc. 28. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!