Mi a világ lényege? Miért születünk meg? Miért élünk? Mi az élet értelme? Mi van a halál után?
Levadásztak és csapdába csaltak bennünket, azért születünk meg.
„Nekem is lenne egy kérdésem: annyi vallási irányzat közül melyik az ami tényleg igaz?“
Egyedül az igaz számodra, amit te magad igaznak érzel. Minden más hamis. Ez a valódi útjelződ.
„Azért születünk meg, hogy táplálékul szolgáljunk más élőlényeknek.“
Ha ebben hiszel, legyen ez a sorsod.
„Ha bajban vagyunk (olyan bajban amiben nem kaphatunk segítséget, mégis istent emlegetjük ,hogy istenem segíts meg és azért ez nem véltetlen), és az is istent emlegeti aki nem is hivő. Szóval , én nem tudok semmit biztosra , de szeretném ha lenne isten...“
Van is. A probléma csupán annyi vele, hogy elhazudták és megölni igyekeznek általa, vele és a nevében a lelkedet.
kereszténység, buddhizmus, iszlám, okkultizmus, rengeteg pogány vallás, bármi ami szíven talál, csakis azt válaszd!
Rengeteg van belőlük, de egyik sem ostobaság. Nekem is megvan a saját "kevert" vallásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!