Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért félek ha sötétedni kezd?

Miért félek ha sötétedni kezd?

Figyelt kérdés
Apum pár napja halt meg. Mióta meghalt azóta mihelyt sötétedik félek.. tudom h nem akar bántani mert szeretett. M3gis van bennem egy félsz
2016. febr. 16. 22:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Ne félj.
2016. febr. 16. 22:54
 2/8 anonim ***** válasza:
Amit nem látsz az nem lát téged. Amit nem tudsz megérinteni akkor az sem tud téged. Próbálj így gondolgodni.
2016. febr. 17. 07:36
 3/8 anonim ***** válasza:

#2-es. Attól függetlenül, hogy ő nem látja attól még létezik.

Itt egy példa: A kutyák hallanak olyan hangokat is, amelyeket az emberek nem.

Tehát, ha te nem hallod akkor már nem is létezhet??

Egyébként, szerintem az a legegyszerűbb megoldás ha szembe nézel a félelmeddel.

Régebben én is féltem még az udvarra is kimenni , amikor sötét volt.

Szedtem magamba egy kis erőt és kimentem.

Azóta nem félek.:)

2016. febr. 17. 08:54
 4/8 anonim ***** válasza:
20%
Apud meghalt, már nem létezik.
2016. febr. 17. 09:33
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
El tudom képzelni, hogy a sötétedéssel jelentkező félelem kapcsán az őskorig kell visszamennünk. Az ősember sötétben sokkal kiszolgáltatottabb volt az éjszakai ragadozóknak, mint nappali fényben. Ezért a félelem egyrészt okozat, másrészt az önvédelem eszköze is - egyfajta védekezési készenlétben tartotta az ősembert. Sokaknál ez az ősi félelem működhet, annak ellenére, hogy az életében nem fordult elő olyan sötétben bekövetkező esemény, amelynek az emléke a félelmet okozhatná.
2016. febr. 17. 10:43
 6/8 anonim ***** válasza:
A haláleset miatt van ez a félelem.Természetes, majd elmúlik.
2016. febr. 17. 16:35
 7/8 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Nem azt mondom, hogy nem létezik hanem, ha nem látja akkor az se látja őt. És ebben nem kell hinnie, hanem így kell gondolnia, majd rájön, hogy nem tudják bántani csak, ha ő is bántja őket.
2016. febr. 18. 06:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez ember fél az ismeretletől. A sötétben az ember nem lát, nem látja mi hol van, akármilyen veszélyes dolog lehet ott. Fényben az ember látja, hogy számára mi jelenthet (kissebb-nagyobb) veszélyt, igy hát elkerüli. Sötétben az ember nem érzi magát biztonságba.
2016. febr. 18. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!