Van olyan jóga ászana amely segít megnyitni a szív csakrát vagy hol lehet ilyen leírást találni?
Én nem javaslom semmilyen csakra nyitogatását. Megfelelő alapok, érzelmi stabilitás hiányába fizikai halált, őrültséget és egyéb súlyos mentális zavarodottságot is okozhat. Célszerű mester által elindulni az úton.
Üdv. Laci
"Én nem javaslom semmilyen csakra nyitogatását. Megfelelő alapok, érzelmi stabilitás hiányába fizikai halált, őrültséget és egyéb súlyos mentális zavarodottságot is okozhat"
Csak (alap) ászanákkal nem tudod hirtelen megnyitni azt a csakrát, amelyik nem áll még erre készen. Ahhoz erősebb technikák kellenének, szerencsére ezeket nem tanítják.
Te Laci, nem szétrepesztésről, megnyitásról volt szó. Tisztában vagy vele, bizonyos szinten mindegyik nyitva van szinte mindig?
Kérdező, elküldtem e kérdést egyik ismerősömnek s megkértem, válaszoljon, aki eléggé informált e témában.
Ismerősöm ezt írta röviden.
"egyszerű irányított meditációról van szó
Mielőtt neki áll, elmondja háromszor magának, hogy ,,Most a szívcsakrámat akarom gyógyítani, erősíteni, ezért fogok meditálni!" és ebben a tudatban megpróbál meditálni. Akár el lehet képzelni is, hogy amit kimondott megtörténik, ez hatásos szokott lenni, de nem mindenkinek érdemes ezt tennie. Van akinek csak egyszerűen nem kell gondolni semmire, de ebben a tudatban kell elkezdenie a meditációt."
-egyszerűen nem kell gondolni semmire-
Ezt lassan , nagy kitartással lehet megtanulni de ez a legjobb szerintem is . Köszönöm .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!