Most ez jövendő mondás vagy mi a bánat? A következő kérdésemet nem tudom pontosan hova sorolhatnám, de remélem valaki sejti mi is a helyzet mert már annyira kiváncsi vagyok hogy idegesít
Szóval mondok pár példát ami elég gyakori nálam
Pl alig öt perce
Egy lányra gondoltam , akit ismerek , de két éve eltünt , nagy valószinűséggel elrabolták... Épp arra gondoltam bárcsak elő kerülne már , szegény még fiatal is ráadásul , erre a facebookon látok róla képeket , amiket egy oldal kér hogy mindenki osszon meg , hátha segít őt előkeríteni
Vagy van egy lány barátom aki kb 3 éve Pestre költözöt
Ritkán , kb 3 dumálunk , de mikor beszélünk előtte egy nappal mindig eszembe jut
Magyarán az ismerősömre gondolok , és ő másnap rám ír
De ez nem egyszer max kétszer fordult elő
Az utóbbi legalább 6 beszélgetésünknél ez volt
A következő példa nem olyan gyakori , de ez is sokszor volt már , hogy egy filmre gondolok, amit már láttam de ujra szivesen megnézném , erre még aznap vagy következő nap megy a reklám a tv-ben hogy nemsokára adják a filmet... Sorolhatnam még bőven a példákat!
Még talán annyit lenne érdemes elmondanom hogy gyakran van deja vu érzésem
Sokszor elég erősen , van hogy csak kis jelentéktelen pillanatokat érzek "ismerős ismétlésnek az életemből"
Én ezt nem viccből írtam ki , talán nem is tünik olyan egetrengetően nagy dolognak más szemszögéből , de ha valaki mégis tudna nekem bármi okosat mondani az ilyen jelenségekről ( vagy nem is tudom hogy hívjam ezeket) , annak hálás lennék
Esetleg akikkel hasonlo dolgok megesnek?
Ritkán , kb 3 havonta dumálunk*
Bocs
Szia!
Ilyenek, amiket elmondtál, velem is szoktak történni.
Nem tudom, minek hívják, de mivel tudatosan nem tudom irányítani, ezért nem sokra megyek vele.
Apróságok is néha, pl. a napokban elmentünk vásárolni, és előtte sokáig néztem a telefonomat, hogy nem kellene-e vinni. Végül otthon hagytam. Erre egy fickó elesett az úton, vérzett és mentőt kellett hívni, amit ugye nem tudtam, mert nem volt nálam a teló, másokat kellett megkérni. Pedig bakker annyira egyértelműen megéreztem, hogy kellene.
Elolvastam amit írtál.
Ha ilyeneket publikálsz, magad alatt vágod a fát.
(kevesen értik ma még)
Én sem igazán értem , de példáulezt se hogy magam alatt vágom a fát ,csak mert ezeket leírtam
Elmondanád hogy miért?
Szerintem puszta megérzés.
Ilyen minden embernél van.
Minél jobban figyelsz rá, annál hatékonyabb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!