Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért érzetem úgy, mintha...

Miért érzetem úgy, mintha valaki a tarkómra fújt volna hűvös levegőt?

Figyelt kérdés

Remélem jó helyre írom a kérdést.

kb 10 perccel ezelőtt történt, ülök az ágyamon és éreztem hogy ilyen hűvös fuvallat hozzáért a tarkómhoz...hát félelmetes volt :/

Egyedül vagyok a szobámban, az ajtó zárva, szóval fogalmam sincsen honnan jöhetett ez a hideg fuvallat.

Egyből az ablakra néztem, hogy talán elfelejtettem volna becsukni, de nem...zárva volt.

Mi lehetett ez?

Valakivel történt már hasonló?

Igazából nem hiszek az ilyen szellem dolgokban, de ezt most nagyon félelmetes volt...

2015. dec. 27. 19:24
 1/8 Legoman ***** válasza:

Velem is volt már ilyen.

Egyszerű légmozgás csak. Nálam is zárva volt az ablak, ajtó stb. :)

2015. dec. 27. 19:39
 2/8 anonim válasza:
Ajaj
2015. dec. 27. 19:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Bármi lehet szellemek mindenhol ott vannak én láttam ahogy papám meghal a mamám házában rá 3-4 évre ott aludtam és láttam papám szellemét csukva volt az ajtó és valami fehér árny elment az ajtó előtt a konyha fele ahol meghalt azt hittem a mama az de nem ő volt...azóta hiszek a szellemekben és nem érdekel ki mit mond nem vagyok hülye tudom mit láttam.
2015. dec. 27. 20:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Azért érzed úgy, mert valaki tényleg oda fújt...
2015. dec. 27. 21:13
 5/8 A kérdező kommentje:
velő te egy igazi kis tini gyökér lehetsz.
2015. dec. 27. 21:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Én tudok meleget is fújni:)
2015. dec. 27. 21:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha làny vagy hívjál csak Kandúrnak !
2015. dec. 27. 22:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Külső szigetelés és nyílás-zárók állapota miatt huzatos a házad, illetve átsüt a külső hideg.
2015. dec. 27. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!