Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért van az hogy ha valaki...

Miért van az hogy ha valaki azt mondja hogy elrabolták az ufók akkor senki nem hiszi el?

Figyelt kérdés
Ez miért olyan hihetetlen sok embernek.

2015. nov. 22. 18:47
 1/9 anonim ***** válasza:
88%

mert a földön kívüliek nem azért repülnek át egy fél galaxist h idiótákat raboljanak el meg ujjazanak seggbe :D

nah ezé...

2015. nov. 22. 19:22
 2/9 anonim ***** válasza:
60%
Mert engem is elraboltak vagy nem és én is elhiszem vagy sem.
2015. nov. 22. 19:24
 3/9 Missi_Key ***** válasza:
100%
mert nincs bizonyíték..ha azt mondod szervkereskedők raboltak el..azt se hiszik el amég a nyomozók bizonyítékot nem találnak rá..
2015. nov. 22. 20:27
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
De még elobb elhiszik azt mint az ufos dolgot
2015. nov. 22. 20:30
 5/9 Missi_Key ***** válasza:
61%
az már occam borotvája
2015. nov. 22. 20:46
 6/9 anonim ***** válasza:
23%
Hát én nem tudom, nekem sem hitték el, amikor azt mondtam, hogy aranytallért sz@rok, ilyenek az emberek...
2015. nov. 22. 22:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Azért, mert akit TÉNYLEG elrabolnának az űrlények, az nem trehány közösségi oldalakon és celeb showkban beszélne róla 13 éves tiniknek és unatkozó 50 éves gazdasszonyoknak, hanem rövid időn beleőrülne a dologba és öngyilkos lenne.
2015. nov. 23. 08:18
 8/9 anonim ***** válasza:
12%
#7 magad nevében beszélj, én örülnék, ha kimenekítenének (még ha csak egy rövid ideig is) erről a nyomorteli bolygóról...
2015. nov. 23. 11:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Persze, hidd el hogy énis utálok itt élni. De ha elrabolnának az a saját akaratod ellen történne, kiszolgáltatott helyzetben lennél, nem tudnál kommunikálni velük meg semmi, és valószínűleg mindenféle ocsmány dolgokat művelnének veled. Hiszen értelmes lények nem ,,rabolnak el" a saját rohadt ágyukból embereket, ha jószándékúak. Tehát akivel ilyen megtörténne (ami persze soha nemfog, hiszen ez az egész baromság a média által agymosott, tágra nyílt szemű hiszékeny tanyasiak agyszüleménye) az tuti nem próbál belőle se meggazdagodni, se sületlenségeket írogatni a neten, hanem szépen fogná magát, kivenné a bankból az összes pénzét, elinná/nőkre költené aztán felakasztaná magát a gardróbban, mert egy ilyen dolgot nemlehet csak úgy elviselni meg beszélni róla. Ezért teljesen hiteltelen nekem a sok zagyvaság, amiket ezek az unatkozó háztartásbeli, ödémás szemű tanyasi nők állítanak magukról. (és általában mindig kiderül hogy ,,foglalkoznak mágiváal" mert vmi kib.szott érdekes módon a sok elrablástól varázslók is lettek) És a nagy fegyverük a következő mondat: Tudsz rá bizonyítékot hogy NEM raboltak el?
2015. nov. 23. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!