Miért van az hogy ha valaki azt mondja hogy elrabolták az ufók akkor senki nem hiszi el?
Figyelt kérdés
Ez miért olyan hihetetlen sok embernek.2015. nov. 22. 18:47
1/9 anonim válasza:
mert a földön kívüliek nem azért repülnek át egy fél galaxist h idiótákat raboljanak el meg ujjazanak seggbe :D
nah ezé...
2/9 anonim válasza:
Mert engem is elraboltak vagy nem és én is elhiszem vagy sem.
3/9 Missi_Key válasza:
mert nincs bizonyíték..ha azt mondod szervkereskedők raboltak el..azt se hiszik el amég a nyomozók bizonyítékot nem találnak rá..
4/9 anonim válasza:
De még elobb elhiszik azt mint az ufos dolgot
6/9 anonim válasza:
Hát én nem tudom, nekem sem hitték el, amikor azt mondtam, hogy aranytallért sz@rok, ilyenek az emberek...
7/9 anonim válasza:
Azért, mert akit TÉNYLEG elrabolnának az űrlények, az nem trehány közösségi oldalakon és celeb showkban beszélne róla 13 éves tiniknek és unatkozó 50 éves gazdasszonyoknak, hanem rövid időn beleőrülne a dologba és öngyilkos lenne.
8/9 anonim válasza:
#7 magad nevében beszélj, én örülnék, ha kimenekítenének (még ha csak egy rövid ideig is) erről a nyomorteli bolygóról...
9/9 anonim válasza:
Persze, hidd el hogy énis utálok itt élni. De ha elrabolnának az a saját akaratod ellen történne, kiszolgáltatott helyzetben lennél, nem tudnál kommunikálni velük meg semmi, és valószínűleg mindenféle ocsmány dolgokat művelnének veled. Hiszen értelmes lények nem ,,rabolnak el" a saját rohadt ágyukból embereket, ha jószándékúak. Tehát akivel ilyen megtörténne (ami persze soha nemfog, hiszen ez az egész baromság a média által agymosott, tágra nyílt szemű hiszékeny tanyasiak agyszüleménye) az tuti nem próbál belőle se meggazdagodni, se sületlenségeket írogatni a neten, hanem szépen fogná magát, kivenné a bankból az összes pénzét, elinná/nőkre költené aztán felakasztaná magát a gardróbban, mert egy ilyen dolgot nemlehet csak úgy elviselni meg beszélni róla. Ezért teljesen hiteltelen nekem a sok zagyvaság, amiket ezek az unatkozó háztartásbeli, ödémás szemű tanyasi nők állítanak magukról. (és általában mindig kiderül hogy ,,foglalkoznak mágiváal" mert vmi kib.szott érdekes módon a sok elrablástól varázslók is lettek) És a nagy fegyverük a következő mondat: Tudsz rá bizonyítékot hogy NEM raboltak el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!