Hogyan készíthetnék fekete gyertyát?
Természetesen nem jó a körömlakk. Két kehetőség van:
-Veszel boltban (igen, árulnak feketét is a gyertyaüzletek)
-Öntessz magadnak és például korommal feketíted közben.
Szia én már sok gyertyát készítettem és már van hozzá egy kicsi tapasztalatom.
Elsőnek is ne fesd be körömlakkal a gyertyát mert szerintem hülyeség.Inkább törj ketté egy vagy 2 gyertyát atól függ mekkora gyertyát akarsz . A ketté tört gyertából vedd ki a badzagott mert azt még feltudod használni ha ez megvan akkor az öszetőrt gyertyát tedd be egy vasedénybe amit már nem használtok. Tedd fel gázra az edényel teli gyertyát majd vegyél elő egy csomag zsírkrétát abból vedd ki a fekete zsírkrétát és azt is tőrd ketté majd tedd be a vasedénybe ezután várj egy kicsit még a gázon fel nem olvad teljesen a gyertya meg a zsírkréta ha teljesen mególvadt agyertya mega a zsírkréta vedd elő a madzagott és mártogasd bele a gyertya folyadékába még szép vastag nem lesz ja aztelfelejtetem mondani hogy a fekete zsírkréta befogjafogni a fehér viaszt remélemsegítetem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!