Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne érezzem ezt?

Mit tegyek, hogy ne érezzem ezt?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akit, ha meglátok, megváltozik bennem valami, elmegy az önbizalmam, nem vagyok önmagam, igazság szerint vonzódom hozzá, de nem akarom, hogy ez ìgy legyen..

Első látásra megszerettem, de ugyanakkor gyűlölöm is, mert ezt váltja ki belőlem. Előző életemben lehetett köztünk valami? :/

2015. nov. 13. 09:59
 1/5 anonim ***** válasza:

És azért mert gyáva vagy utálsz másokat?

Miért nem akarsz vonzódni hozzá? Csúnya gonosz emberekkel érzed magad jól?

2015. nov. 13. 10:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ne érezd ezért szarul magad, hisz szereted, és lehet ő is téged. Tartjatok a kapcsolatot?
2015. nov. 13. 13:20
 3/5 anonim ***** válasza:
dugjatok és elmúlik
2015. nov. 13. 13:50
 4/5 Legoman ***** válasza:

Miért vonzódsz hozzá?

Mi az a jellegzetes vonása, ami vonz téged benne?

Ha szép, és csak azért akarsz vele lenni, az nem szerelem, csupán jól néz ki, és tetszik neked, ennyi az egész.

Ha szerelmes lennél belé, akkor nem gyűlölnéd.

2015. nov. 13. 19:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Volt màr ilyen kérdés itt kehet vkit szeretni és gyűlölni egyszerre??-3s igen lehet..főleg ha vannak dolgok amik nem lettek megbeszélve és az ember tulagyalta..

Nekem is van ilyen ember az életembe aki hazudott..ha több oldalrol nézem akkor hogy nekem ne legyen bajom belőle..de a jàték tönkretett megvàltoztatott..

Javasoltàtok a kérdezőnek a dugjatok akkor majd elmulik a varázs a vonzalom..békülös szex..és ha nem mulik el hanem erősebb lesz?és ha azért utàlja mert csak szexkapcsolatot akar a màsik de nàla viszont érzelmek vannak?

Ez ilyen bélàs kérdés volt 😘

2015. nov. 14. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!