Hogyan vonzhatnám be a jeleket vagy lehetnék nyitottabb?
Figyelt kérdés
Van egy dolog az életemben és biztos vagyok benne, hogy ezt az ügyet segítene megoldani az univerzum jelek segítségével, csak lehet nem veszem észre, nem vagyok elég nyitott. Hogyan lehetnék harmóniában a világgal?
Csak olyan írjon aki hisz ebben és tud valami tanácsot adni.
2015. nov. 3. 11:12
2/7 Fish1 válasza:
Légy éber. Észrevetted már a "véletleneket"?
3/7 anonim válasza:
A jel azért jel, mert kitűnik a hétköznapi események közül. Akár fogékony vagy, akár nem, felkelti az érdeklődésedet. Ha ilyen jel nem érkezik, akkor az "univerzum" nem küld neked jeleket. Az univerzum amúgy sem nagyon híres arról, hogy jeleket küldjön. A tudattalanod valószínűbb, hogy jelez. De az messze van az univerzumtól.
4/7 anonim válasza:
Írj és segítek.
Senki s ehigyjen bármiben. Tudjátok.
5/7 anonim válasza:
Kommunikációval és tettekkel.
6/7 Legoman válasza:
Egyszerűen csak kérj jeleket. Istent kérd meg, hogy küldjön egy jelet neked, egy olyat, hogy amit biztosan megértesz.
Nekem ez eddig mindig bevált, és ha kiment a fejemből, hogy ezt kértem tőle, akkor mikor megláttam a jelet, amit küldött, akkor rögtön beugrott minden.
7/7 anonim válasza:
Szerintem figyelj jobban az apró dolgokra is. Ha pl. valami nem sikerül, azt lehet, hogy jobb ha hagyod. Ha összefutsz egy régi ismerősöddel egy váratlan helyen, az is egy jel. Ha valakiről/valamiről álmodsz, aki/ami már rég nem jutott eszedbe, az is figyelmeztetés. Csak figyelj minden különös dologra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!