Különleges jelenséget láttam! Mi lehet? (Több lent)
Tegnap (okt.26) éjjelén, éjfél körül nagyon világított a Hold. Fénye behatolt a rolón. Úgy éreztem, hogy MUSZÁJ megnéznem! Amikor kinéztem a Hold ketté vált, és egyre jobban távolodtak egymástól. Az eredeti Hold általában kékesebb árnyalatú, az "ál" Hold pedig vöröses volt. Szóltam anyának, hogy nézze meg, ő nem látta. (Hozzá teszem, nemrégiben ő úgy látta hogy mozog, de amikor szól apának, hogy nézze meg, akkor egy helyben állt) Rájöttem, hogy csak a jelenség nem mutatkozik meg mindenkinek.
15 éves lány vagyok, hiszek Istenben, hiszek az őrangyalomban. A jelenséget imádkozás után láttam.
Lehet hogy ez valamilyen jel? Miért láttam két Holdat? És miért csak én? Miket jenthet? Veletek is fordult már ilyen elő? Írjátok le, bármit tudtok.
Régebben nagymamám is látott két holdat, nem hittük el neki.Aztán egy másik ismerős mesélte később hogy ő is látta.Sok évvel azután olvastam a neten egy tudományos cikket arról, hogy ilyesmi létezik, bár ritka jelenség.Most sajnos nem találom, de itt van helyette egy másik:
Én még nem láttam ilyet, bár nem nagyon szoktam éjszaka kémlelni az eget, szóval nem sok esélyem van különös jelenséget látni odafent.
Nem hiszem imádkozásnak és e jelenségnek lenne köze egymáshoz.
Főleg, emberek rosszul imádkoznak. Nem imádkozni kell, különben is milyen szánalmas szó ez. Nem imádod, hálát adsz vagy erős kérsz valamire.
Különben is te formádban nincs isten.
Őrangyalaidhoz sincs sok köze szerintem. Főleg azstrál típusu dolgokról beszélsz de nagyon is fizikális érzékszerveddel észlelted.
Igen, már imádtkoztam a jelentéséért, de még sajnos nem kaptam "választ".
Aki nem hisz Istenben, az nem hisz az életben!
Teljesen valószínű hogy a mennyországban fenntartanak 6 milliárd emberhez 6 milliárd őrangyalt. Aztán ha rosszul végzik a dolgukat és elhalálozik az illető (eddig elég sok emberrel megesett már) két dolog történhet:
- úgyis ott köt ki a mennyországban tehát tök fölösleges volt őrködniük fölötte. Ha hamarabb meghal, hamarabb a mennyországba kerül ahol nem kell rá vigyázni
- a pokolba jut ki tehát megint csak azt jelenti, hogy rosszul őrködtek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!