Miért történik ez velem?
Már nagyon beparáztam, mert fura dolgok történnek velem. Szerintem kezdek megőrülni, ezért még kategorizálni se tudtam a kérdésemet.
2 hónapjahónapja, fura szimbólumolat kwzstem rajzolni. Nem foglalkoztatott a dolog, gondoltam, hogy csak az unalom miatt csinálom. Aztán most meg már akkor is csinálom, ha nem veszem észre. Ülök a filozófia órán és az óra vége felé észreveszem, hogy berajgoltam a füzet oldalát a fura szimbólumokkal. Na meg rajzolni is imádok, és volt hogy nem tudtam mit alarok rajzolni, csak rajzoltam és végül ilyen köröket, firkálásolat,jeleket rajzoltam.. Nem tudatosan. Próbáltam utánakeresni a dolgolnak,a szimbólumoknak, de semmit nem találtam.
Ez csak pszichológia.
Nem tudom mennyire az ezen oldalon leírt információk tömkelege, de belinkelem, hogy nagyjából értsd, hogy miről beszélek. :)
Lássuk azt a szimbólumot:)
Az enyém itt van:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__magia-okkultizmus__6..
"az óra vége felé" lankad figyelmed, csökken érdeklődésed. El nem mehetsz, tehát lefoglalod magad valamivel.
"Próbáltam utánakeresni a dolgolnak,a szimbólumoknak, de semmit nem találtam."
Ezek az érdektelenség, az témára nem figyelés, az unalom szimbólumai, amik minden embernél más és más.
Megtaláltam azt ami a bal fölső képen van. Tudtam h már láttam valahol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!