Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért történik ez velem?

Miért történik ez velem?

Figyelt kérdés

Már nagyon beparáztam, mert fura dolgok történnek velem. Szerintem kezdek megőrülni, ezért még kategorizálni se tudtam a kérdésemet.

2 hónapjahónapja, fura szimbólumolat kwzstem rajzolni. Nem foglalkoztatott a dolog, gondoltam, hogy csak az unalom miatt csinálom. Aztán most meg már akkor is csinálom, ha nem veszem észre. Ülök a filozófia órán és az óra vége felé észreveszem, hogy berajgoltam a füzet oldalát a fura szimbólumokkal. Na meg rajzolni is imádok, és volt hogy nem tudtam mit alarok rajzolni, csak rajzoltam és végül ilyen köröket, firkálásolat,jeleket rajzoltam.. Nem tudatosan. Próbáltam utánakeresni a dolgolnak,a szimbólumoknak, de semmit nem találtam.

2015. okt. 19. 18:21
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Bocsánat a katasztrófális helyesírásért, de nagyon siettem.
2015. okt. 19. 18:25
 2/11 anonim ***** válasza:
Küldenél képet ?
2015. okt. 19. 18:43
 3/11 Legoman ***** válasza:

Ez csak pszichológia.

Nem tudom mennyire az ezen oldalon leírt információk tömkelege, de belinkelem, hogy nagyjából értsd, hogy miről beszélek. :)

[link]

2015. okt. 19. 18:51
 4/11 anonim ***** válasza:

Lássuk azt a szimbólumot:)

Az enyém itt van:

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__magia-okkultizmus__6..

2015. okt. 19. 23:16
 5/11 A kérdező kommentje:

[link]

Képek

2015. okt. 20. 06:22
 6/11 Legoman ***** válasza:
És mindig ugyanezeket rajzolod mindenhol?
2015. okt. 20. 07:08
 7/11 anonim ***** válasza:

"az óra vége felé" lankad figyelmed, csökken érdeklődésed. El nem mehetsz, tehát lefoglalod magad valamivel.

"Próbáltam utánakeresni a dolgolnak,a szimbólumoknak, de semmit nem találtam."

Ezek az érdektelenség, az témára nem figyelés, az unalom szimbólumai, amik minden embernél más és más.

2015. okt. 20. 07:24
 8/11 A kérdező kommentje:
De mindig ugyanezeket rajzolom... És nem emlékszem rájuk :)
2015. okt. 20. 09:39
 9/11 anonim ***** válasza:
Hm. Az egyik hasonlit az enyémhez, egy kis szerkesztés ráfér. Am ezeknek a jeleknek nem sok értelme van.legalább is emberi eszmével..
2015. okt. 20. 13:30
 10/11 anonim válasza:

Megtaláltam azt ami a bal fölső képen van. Tudtam h már láttam valahol

[link]

2015. okt. 25. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!