Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit értünk "vérhold" alatt?

Mit értünk "vérhold" alatt?

Figyelt kérdés
2015. szept. 27. 15:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
56%

Amikor a hold visszaveri a nap vérét.

Vagy a űrben lévő háborútól pirosan világít.

2015. szept. 27. 15:26
 2/11 A kérdező kommentje:
Te nem vágod a kérdés komolyságát,lányom :S
2015. szept. 27. 15:31
 3/11 anonim ***** válasza:
57%

Annyira erős ilyenkor a hold gravitációs hatása, hogy a női ivarszervekre is jobban hat, és a legtöbb nőnek erre az időszakra módosul a piros betűs ünnepi napok.

Ezt a gyakorlatból is megtudom erősíteni, rengeteg női ismerőseöm panaszkodott hogy kimaradt vagy később jött meg neki és mindegyiknek most van ez.

2015. szept. 27. 15:36
 4/11 anonim ***** válasza:
32%
Kérdező: a Lucifer neked lány? XD
2015. szept. 27. 15:52
 5/11 A kérdező kommentje:

IxereD-Alien , nálad a szarkazmus mit jelent? :D

Kááár volt feltenni a kérdést,kááár.. Pedig tényleg érdekelt,hogy milyen jelentőséggel bír az ezo-asztro világra tekintve.

2015. szept. 27. 15:57
 6/11 anonim ***** válasza:
Én is most hallottam róla másodszor, de csak szegényes információim vannak erről a jelenségről. Állítólag a Hold teljesen a Föld árnyékába kerül, de mégsem sötétedik el teljesen, hanem narancsvörösre változik, köszönhetően a földi légkörön elszóródó fénynek (ugyanezt látjuk napfelkeltekor és naplementekor is).
2015. szept. 27. 16:55
 7/11 A kérdező kommentje:

Koszonom, de ezzel tisztaban vagyok termeszetesen en is :)

Engem inkabb a horoszkopos magyarazat erdekelt annyira.

2015. szept. 27. 20:30
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
a Szűz csillagképnek megjött a pirosbetüs. :D:D:D
2015. szept. 27. 21:19
 9/11 anonim válasza:

'A Hold teljesen a Föld árnyékába kerül. Ilyenkor sem sötétedik el teljesen. Fénye narancsvörösre vált, mert a földi légkörön szóródó fény halvány derengést teremt, innen az égitest “vérszíne”, ezt szokták „vérholdnak” nevezni.'

'A vérholdat az apokalipszis eljövetelének utolsó jelének tartják azok, akik egy bibliai utalás miatt hisznek abban, hogy a négy vérhold a végítélet eljövetelét jelenti. Jóel próféta ugyanis ezt jövendölte.'

"A nap elsötétedik, a hold vérré változik, mielőtt eljön az Úr rettenetes napja."

2015. szept. 28. 10:00
 10/11 anonim ***** válasza:
A babonák szerint ilyenkor sok vér folyik, vagy háború következtében, vagy a hiedelemvilágok szörnyei ontanak rengeteg vért, ezért az öregek úgy tartották, hogy a földön kiöntött rengeteg vér festi pirosra a Holdat. Mama mesélte valamikor, amikor kérdeztem tőle a Holdfogyatkozásról. Ilyenkor nem mertek kimenni a házból, mert féltek a szörnyű ismeretlen erőktől. Mifelénk is úgy emlegetik, hogy Vérhold. De ez a babona része. Hogy az ezotéria mit mond róla, arról nem tudok, sajnálom. Remélem azért ez is segített egy kicsit. Vagy valami hasonlóra voltál kíváncsi, vagy félreértettem.
2015. szept. 28. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!