Meg tudná mondani valaki hogy milyen a túlvilág?
Úgy értem hogy milyen lehet ott lenni.
Sokat hallottam olyan emberekröl akiknek halálközeli élménye volt és kellemes dolognak írták le az élményeiket.
Na igen
De talán létezik talán nem
3-as honnan tudod hogy milyen a túlvilág.
Tán már jártál ott vagy mi?
Túlvilág ? Milyen lehet ? Létezik-e? Stb.
Egy gondolatot szeretnék csak hozzáfűzni ehhez a témához, mivel magát a kérdező kérdését megválaszolni nem tudom.
Minden élő ember még mielőtt megfogant volna , "valamilyen" formában élt. Nevezhetjük-e azt a valamikori létezését túl vagy másvilágnak, ki ki döntse el saját maga, hogy mit tekint túl és ez világnak.
Itt egy példa amit kissé meseszerűen elpróbálok mesélni, hogy könnyebben megérthető legyen mit is akartam mondani:
Megfogant az anya testében (méhében) egy ikerpár. Mielőtt még megszülettek volna (azaz e világra jöttek volna)az addigi világukban elkezdtek beszélgetni (az anyaméhben)
Kérdezi az egyik testvér a másiktól. Te mi most itt élünk és jól érezzük magunkat, mindenünk megvan, semmiről nem kel gondoskodnunk mi lesz velünk a túl világon amely világ hangjait már haljuk minden nap , hogy létezik. Vagy talán nem is létezik túlvilág? ez az igazi világ ahol mi most élünk? Itt vitába keverednek mert ők még senkit nem láttak sem elmenni sem vissza jönni a saját jelenlegi világukba/ világukból. Ezek szerint akkor most létezi-e a túlvilág/másvilág ?
Én magam nem emlékszem és nem is tudok arról a világról beszélni amely világból jöttem (anyaméh) Én csak azért tudom , hogy van azaz mi előtt megszülettem más világban éltem, mert ezt mondják és ezt látom magam is amikor egy csecsemő megszületik, hogy az egy más világból jött erre a világra.
Röviden ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!